Egy 40-es éveiben járó diplomás embernek rosszul esik, ha öregnek tartják, vagy mivel ő bölcs, ezért elengedi az ilyen megjegyzéseket?
Mindeöregnek is rosszul esik ha öregnek tartják. Az 50-60-70 éveynek is.
Meg a 30nak is mikor tinik azt mondják neki csókolom vagy tetszik tudni..
És miért foglalkozik egy 40 éves ember hogy ki milyennek gondolja, függetlenül attól hogy diplomás?
Egyébként nem öreg.
35 felett a munkaerőpiacon mindenki öreg.
most lehet hőzöngeni, de igazából aki 30 felett van arra már összehúzott szemmel néznek. 35 felett meg öreg.
40 felett meg kuka. onnantól hogy 40 vagy 50 nem számít. nem kell.
40 éves és 40 éves között is van különbség. Egyes 40 évesek szörnyen néznek ki, leharcoltak, mások meg fiatalosak.
Akkor ezek szerint, te kérdező, a leharcolt külsejű 40-eshez tartozol, ha öregnek tartanak. A fiatalos külső nem diplomafüggő.
Nem rólam szól a kérdés, én fiatalabb vagyok.
Egy másik topikban lévő komment ihlette a kérdést.
Amúgy remélem, a 40-es éveimben jól fogok kinézni. 😅
Nálam az úgy 60-nál kezdődik h öreg.
De ők se örülnek neki.
Kb. a nyugdíjasokat tartom annak.
7
Örülj neki baz…g. Én 27 évesen simán letegezem az 50 körülit, ha látom, hogy fiatalos és nem valami befásult régimódi ember. Egyszer szóljon valami hozzád hasonló azért, hogy tegezem… meglásd olyan monológot kap, hogy utánna ő fogja szégyelni magát. Én akármennyi lesz és ha letegeznek de persze tisztelettudóan beszél nem pedig mint a haverjával addig semmi baj nem lesz.
40 évesen egy 19 éves fruska mondta, hogy "tünjünk már a sülyesztőbe, mert az övék, a fiataloké a jövő".
Azóta konyhai kisegítő...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!