Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Mit csináltok amikor nagyon...

Mit csináltok amikor nagyon vártok valamire de azért nem sikerül kivárni mert közben valami rossz történik és te is a részesévé válsz?

Figyelt kérdés
Például vársz egy telefonhívást a barátodtól, aki külföldön van de megcsörren a telefonod és a nagyid hív hogy menj el vásárolni neki ha tudsz mert ő beteg, így nem tudsz vele nyugodtan beszélgetni vagy azt mondod hogy máskor beszéltek, szerintetek ez oké vagy az hogy visszautasítom a nagymamámat és végig rossz érzésem van amíg a barátommal beszélek de legalább a tervnél maradtam és őt helyeztem előtérbe, akinek megígértem hogy beszélünk és már ő is régóta várta. Mit gondoltok?
tegnap 14:32
 1/4 anonim ***** válasza:
18%
Mert vásárlás közben nem tudsz telefonálni, vagy mi?
tegnap 14:37
 2/4 anonim ***** válasza:

Menj el vásárolni neki, ha tudsz.

Ha tudsz! Ennyi. Nemet lehet ám mondani.

tegnap 15:01
 3/4 anonim ***** válasza:
Leköt jobban a bevásárlás téma, mert ezzel jót cselekszek a másiknak.
tegnap 20:40
 4/4 anonim ***** válasza:
Vásárlás közben hívnám fel az említett barátot.
tegnap 21:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!