A bírkózók, verekedős, agresszív rossz gyerekek voltak?
Figyelt kérdés
Találkoztam egy volt iskolatársammal. Bunyós lett. Most nem írom le melyik sportágban. Kiskorában nem sportolt semmi, csak verekedett az udvaron. Körbekérdeztem miért itt lukadt ki noha volt tehetsége máshoz is. Nagyon érdekelte az autószerelés, apukája az volt. Mesélte mindig. Tűzoltó és kalauz is akart lenni. Azt mondta félresiklott több szakmában, pl összeütközésbe került utasokkal, emberekkel. végül ott kötött ki amit igazán jól csinált gyermekkorban. Vajon minden ilyen erősportoló, pankrátor, bírkózó, júdós ilyen kötekedő, verekedős volt?dec. 30. 19:55
1/4 A kérdező kommentje:
Na jó a kötekedőt idézőjelbe teszem. De agrersszívra gondolok. Lehet nem pont belekötött másokba de csúnyán nézett mindenkire?
dec. 30. 19:55
2/4 anonim válasza:
Ez egy buta általánosítás. Csak azért, mert te ezzel a példával találkoztál, nem lehet mindenkire megfeleltetni. Másrészt a komolyan űzött sportokhoz ugyanúgy követelmény a fegyelem, önkontroll és sportszerű viselkedés.
Az a része, hogy 8-10 éves gyerekként a fiúk nagy többsége tűzoltó, rendőr, katona, kukás vagy űrhajós akar lenni, aztán nem sokat számít 10-20 év múlva. Röhejes lenne számonkérni, hogy bezzeg az oviban még mást mondott. Nyilván nem mindenkiből az lesz amiről játék és tévénézés közben álmodozik.
3/4 anonim válasza:
Akiket én ismerek, ők többnyire gyerekkorukban kezdték és pont a legbékésebbek voltak (de meg tudták magukat védeni, ha kellett, na meg nem is beléjük álltak többnyire).
4/4 A kérdező kommentje:
Erre is gondolok, hogy egy balszerencsés véletlen példát találtam vagy általános érvényű a törvény csak mi elsiklunk ezen. Utánaolvastam pankrátorok életének, mert azok nem celeb birkózók őszintén beszélnek és bizony ezt mondták ők is. Olvas utána pl Chris Benoit halálának [link] vagy Mankind alias Mick Foley életének
tegnapelőtt 16:39
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!