Miért agresszív, illetve verekedős az értelmi fogyatékkal élő, és az autista emberek egy része?
Hm, az emberi agy egy nehéz dolog, ha csak azt elmesélném, hogy az általam kipróbált gyógyszerek milyen állapotokat hoztak létre nálam, nem lenne elég egy oldal.
És akkor tudatmódosító szerek hatása alatt elkövetett bűncselekményeket ugyanúgy büntetik, mint aki ép elmével követett el bármit. Ezt sosem értettem.
Aztán lehet, az én agyammal is van némi gond, nem vagyok pszichiáter.
Gondolom a nevelésnek több köze lehet azért, ki milyen emberré válik, egy szadista állatkínzó simán lehet ép elmével valaki, defektes vidéki környezetben.
Illetve lehetnek olyan emberek is, akik a legbékésebb emberekből előhozzák az állatot.
Főleg ma még nehéz megítélni bárkit is, az orvostudomány még sehol sem tart itthon legalábbis.
Egy endokrinológusnál egy marha nagy kávéfőző a rendelőben, agyonhasználva...ez mindent elmondott nekem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!