Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Mi az oka, hogy egyre több...

Mi az oka, hogy egyre több agresszív, verekedős fiatal srácok kötekednek másokkal?

Figyelt kérdés

A Tv-ben, neten látom, olvasom, hogy roma származású fiatalok utcán, aluljáróban, a munkáját végző emberekkel agresszívan lépnek fel.

Minden ok nélkül csoportosan egy, emberre támadnak,megverik, eltulajdonítják a náluk lévő értékeket.

És ez a viselkedés a 15-20 éves korosztályra jellemzőbb.

Mi a fene van a roma fiatalokkal, hogy magyarokra támadnak minden ok nélkül?

#Indokolatlan megtámadas.
2021. jún. 26. 06:58
 1/10 anonim ***** válasza:
11%
Ez van, ha nincs sorkatonaság..elkanászodnak a fiatalok!
2021. jún. 26. 07:06
 2/10 anonim ***** válasza:
91%

Rengeteg energiával vannak tele, amiket otthon nem tudnak ledolgozni sehogy. Nem tudnak ideális mintákat összeszedni se. Jó hogy így fognak még nyilvánulni. A sorkatonaság ez csak elmélyítené annyi pénzből se, amibe fáj. Olyan olaj a lángra.

Hány olyan romát láttak valamilyen küzdősportot végezni? Én semennyit.

Kint vagyok gördeszkázni és csak fehér látók ott, de városban (Kaposvár) van roma bőven. Vagy van e bármilyen hobbija?

Igaz én szakgimibe jártam, ahol volt roma, mert olyan szakmát lehetett tanulni. Van fehérek között ilyen is. Mindig azokban a családok toxikusak volt. Apa nincs sehol már, anya sikertelen volt az életben, ha tanulni kellett. Mindig az valamennyik félnek érzelemi felnőttsége hiányzott. Sose nem tudta gyerekkorában fejleszteni. A nagy szülőkkel az előző rendszer csak se segített, hanem ott elkezde mélyíteni ezt.

2021. jún. 26. 07:45
 3/10 anonim ***** válasza:
78%
Ez mindig is igy volt. Beléjük nevelik hogy “jogukvan elvenni” ami a magyaroké meg stb. Lattam videót ahol az 5éves cigánygyerek ezt mondta. Könnyebb lopni mint mondjuk dolgozni.
2021. jún. 26. 07:46
 4/10 anonim ***** válasza:
87%
Mindig ilyenek voltak, csak az utóbbi évben több esetet rögzítenek, több emberhez jut el. Amúgy nem csak a 15-20 éves korosztály. Amikor ovis voltam volt C betűs a csoportban, elég élénken megmaradt bennem, mert harapott és "verte" a többi gyerekeket, anyumnak is be kellett mennie az oviba, mert engem is olyan csúnyán megharapott, hogy nagy folt lett a helyén.
2021. jún. 26. 07:59
 5/10 A kérdező kommentje:

Az is a probléma, hogy (mert látni egyes srácon a box tudását), hogy a ha jár is boxolni, azt nem önvédelemre, hanem támadásra használja fel.

És igen is vissza kellene állítani a sorkatonaságot és nem csak hat hónapra vagy, egy évre.

Én is úgy látom, és tapasztaltam is párszor, hogy ki követelik még azt is ami nem az övék.

Velem történt az eset, 13-14 éves lehettem, hogy megállított 3 roma srác az utcán és a kerékpáromat követelték.

Az állították, hogy az az övéké.

Későbbiekben, amikor már egy használt autót vettem magamnak, 21 éves koromban, és éppen hazafelé tartottam, amikor az út közepére szándékosan kiállt egy 12 év körüli kisgyerek.

Abban a pillanatban a semmiből előjött 2 férfi és egy nő és ordítottak velem, hogy el akartam ütni a gyereküket és még üzemanyagot is követeltek tőlem, hogy adjak nekik, mert kifogyott a ladájukból a benzin.

Pár évvel később egy aluljáróban követelték tőlem a pénzem, hogy adjak nekik cigire.

Először is azzal a dumával állítottak meg, hogy cigit kértek tőlem.

Közöltem, hogy nem dohányzom.

Ekkor agresszívan visszakérdezett az egyik, hogy azért nem adsz, mert cigányok vagyunk?

Aztán jött a követelőzés a pénzemért cigire.

Tudjuk milyenek, Öszöd, stb, hogy mire képesek, de ha a magyarok is ugyanezt tennék velük,mint ők velünk, máris a kisebbségükre hivatkoznának és üldözöttnek kiáltanák ki magukat a sajtónak, sőt fajgyűlölőnek neveznék a magyarokat.

Úgy gondolom, hogy pont, hogy a romák lettek fajgyűlölők a magyarokkal szemben.

Csak nézzetek meg pár facebook oldalt, hogy mennyire magyarellenes romákkal van tele.

2021. jún. 26. 08:36
 6/10 anonim ***** válasza:
39%
Sorkatonaság legalább osztrák minta legyen és én vagy a gyerekeim hat válaszanak a nem tartanak igényt arra akkor valamilyen szociális munkát tudjanak végezni az szolgálati ideig. Rengeteg öreg ember maradt magára és azzokat is ápolni kell és ellátni.
2021. jún. 26. 09:44
 7/10 anonim ***** válasza:
77%
Ezeken nem segítene sorkatonasag. Őket onnan is vissza dobják. Régen is vissza hozták a semmire valokat vagy nagyon hulyeket. Csak a normális fiatalok lennének megszivatva.
2021. jún. 26. 09:58
 8/10 anonim ***** válasza:
Szóval egy semmirekellő emberből aki tesz mindenre még a törvényre is semmi nem érdekli ilyenekbol ott sem tudnak embert faragni. Olyan embert aki volt katona meg lehet kérdezni. Hülyére verni nem lehet őket inkább vissza dobják az ilyet.
2021. jún. 26. 10:00
 9/10 anonim ***** válasza:
Cigányok 500 éve vannak itt, mindig ilyenek voltak, nem most fognak megváltozni.
2021. jún. 26. 10:42
 10/10 anonim ***** válasza:
Ez így volt régen is.Kisebbségként sérülékenynek érzik magukat,ezért agresszívak.És sajnos ez a fajta roma primitív és lusta,dolgozni sem akar.Persze a munkavállaló tehet arról is,hogy büntetett előéletű embert nem szívesen alkalmaz.
2021. jún. 27. 11:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!