Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Voltál már olyan társaságban,...

Voltál már olyan társaságban, ahol nagyon rosszul érezted magad?

Figyelt kérdés
És végül eleged lett és otthagytad őket.

ma 00:32
 1/3 A kérdező kommentje:
Mondjuk megaláztak, kinevettek, vagy csak simán ghostingoltak, ignoráltak téged, ilyesmikre gondoltam.
ma 00:41
 2/3 anonim ***** válasza:
Elengedtük egymást egy idő után
ma 01:11
 3/3 anonim ***** válasza:

Nincsenek jo emlékeim a közöséggekkel vegig vehetjük az összeset óvodai, iskolai, középiskolai munkahelyi, családi. Mindhez kötnek feldolgozatlan traumák.

A roszindulatú pletykák, el nem fogadás, elutasítástól kezdve bántalmazás mindenformájáig, zaklatásig.

Igen nincs a közöséggekkel jó kapcsolatom. Ha több ember van egy szobában mint 3-4 énrám rámtör a szorongás és pánik.

Sokszor nem tudtam kilépni helyzetekből és biztospont is sokszor csak én voltam magamnak. Most már menekülnék mindenhonnam.

De rá kell jönnöm, hogy nem csinálhatom ezt tovább és nekem kell változtatnom,hogy az életem is változzon, hogy egyszer ne okozzanak olyan dolgok gondot ami másnak 1-2re megy. Néha én is kicsit irigylem azokat az embereket akiknek látszólag annyira könnyen megy és nezek rájuk csillogó szemmel. De sajnos ez nem olyan dolog ami 1ről a kettőre megváltozik, mert ez hosszan elhúzódó dolog volt ami kialakult és hosszú menet lesz mire egyszer talán kicsit megkönyebbülök.

ma 02:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!