Voltál már olyan társaságban, ahol nagyon rosszul érezted magad?
Figyelt kérdés
És végül eleged lett és otthagytad őket.dec. 17. 00:32
11/12 anonim válasza:
Általában nem érzem jól magam társaságban, - mert önmagamtól nem járok ilyen helyekre, kényszerből megfelelni meg érthető okból nem szeretek másoknak. Kerülöm az összejöveteleket, mert feszélyeznek.
12/12 anonim válasza:
#10 egyetértek. Főleg az edzőtől vártam volna többet.
Konkrétan nem derült ki, csak tippelni tudok: saját pénzből fizettem, és akkoriban nem engedhettem meg magamnak, hogy annyira sokszor járjak, mint a többiek tették, szülők pénzéből. Suli is elég sűrű volt akkoriban, az edző meg a többieket, akik gyakrabban jártak, hajtotta, rendszeresen nekik kedvezett - az én káromra. Amikor többet tudtam és szerettem volna menni, inkább berakta a kedvencét, aki lényegesen rugalmasabb volt ilyen téren..
(#9 voltam.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!