Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Mit lehet csinálni ebben a...

Mit lehet csinálni ebben a rossz időben ?

Figyelt kérdés

Engem ki készít ez a december. Ennyit itthon ülni én nem tudok..sőt 2 óra nyugtom így nincs hogy tudom hogy semmi nincs “sehol”.

Még kutyát setaltatni sem tudok elmenni sivár fos az egész..tényleg már 1-tél végem van ettől a hónaptól.

Vettem egy új gamer pc-t hogy majd talán úgy jobb lesz. Hát nem sokkal..max betépve játszok. Egyszerűen már lelki gondjaim vannak ettől az időtől.

Hiányzik a napsütés hogy ki legyenek virágozva a fák stb hogy lehessen valahova menni.

Ilyenkor még nyáron este be ültem a kocsiba aztán meg sem álltam Siófokig vagy valami egyszerűen már nem tudom feltalálni magam sehogy.

dec. 14. 19:11
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
94%
Takarítsd ki a lakást, utána dekoráld is fel karácsonyi díszekkel, ha még nem tetted meg, vegyél fenyőfát és díszítsd fel, süss sütiket, tornázz a négy fal között, olvass könyveket, nézz filmeket....
dec. 14. 19:14
 2/14 anonim ***** válasza:
69%
Szilvásbuktát, mert azt szeretem.
dec. 14. 19:19
 3/14 anonim válasza:
85%

Olvasás, filmezés, takarítás.

Kreatívkodás (rajzolás, festés, kézművesség).

Készíthetsz saját kezűleg ajándékokat Karácsonyra.

Sütés-főzés.

Taníthatsz trükköket a kutyusnak.

Sétálni rosszabb időben is lehet, de ha nem vágysz az idő miatt a szabadba, akkor a fentieket javaslom.

dec. 14. 19:25
 4/14 anonim ***** válasza:
79%
Örülni hogy nincs nyár és 40 °
dec. 14. 19:27
 5/14 anonim ***** válasza:
100%
Pl tanuld meg feltalálni magadat és élvezni a saját társaságod. Barátokat át lehet hívni, ha másokra vágysz, lehet társasozni, iszogatni, beszélgetni a lakásban is, nem csak kint. Ott van az is, amit az első írt. Vagy neki lehet állni megtanulni valami újat, nyelvet, gitározni, programozni, amit akarsz. Én is szeretek mászkálni, de baromi jól elvagyok itthon is, jó az év végi nyugi.
dec. 14. 19:28
 6/14 A kérdező kommentje:
Hát én is átmegyek a szomszédhoz néha ma legalább 3 -szor találkoztam a barátaimmal akkor is. A főzés lehet az lesz kínokban (bár nem tudok) de mindegy
dec. 14. 19:32
 7/14 anonim ***** válasza:
78%
Nyelvet tanulok. Nagyon jól haladok.
dec. 14. 19:34
 8/14 anonim ***** válasza:
35%

Én annak örülök, hogy nincs -20 fok ,mint gyerekkoromban és nincs 50 fok árnyékban, mint ezen a nyáron. De az amit legföképp utálok a sötétség. Már átrendeztem a lakásom, elolvastam egy csomó könyvet, én is unom, és még 4 hónapot ki kell birnom. Már azon gondolkodtam, hogy elköltözöm melegebb vidékekre. Nem is tudom elképzelni, hogy birják ezt az északabbra lévök.

Én is próbálok hobbit találni, a szomszédokkal kártyázni, Puzzle, stb.

dec. 14. 19:45
 9/14 anonim ***** válasza:
78%

Ne legyél életképtelen első körben. Ez a természet velejárója és messze nincs is nagyon hideg még.

A Balaton pl amúgy télen is szép, szép száraz időben lehet kirándulni a környéken.

Vagy menj el korcsolyázni. Adventi vásárba. Süss otthon sütit, főzz új ételeket. Kuckózz be egy meleg itallal. Társasozz a családoddal, barátokkal. Menjetek el a havas hegyekbe egy hétvégére. Vagy túrázzatok itthon. Menjetek el fürdőbe.

Stb stb.

dec. 14. 20:07
 10/14 anonim ***** válasza:
39%
Ugyanazokat a dolgokat lehet csinálni, mint nyáron. Legfeljebb egy kicsit fázol.
dec. 14. 20:10
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!