Ilyen időben mit lehet csinálni hétvégén?
Elmehetsz sétálni, kirándulni egyesül is.
Otthon olvashatsz, megnézhetsz egy jó filmet.
Én mindjárt előszedem a festőállványomat, meg az aktuális vásznat. :)
Művész nem vagyok, de rengeteg kreatívkodás van kezdőknek is, számfestő, gyémántfestő, pontpöttyöző...
Olvasni, túrázni, várost nézni, korizni, filmezni, társasozni, sütni/főzni, barátokkal találkozni, túrázni, játszani a gépen, dögleni az ágyban, sorozatozni.
Aztán lehet még vásárolgatni, moziba menni, ha nem rühelled a tömeget.
Kérdező, ha csak az a gond, hogy nincs társaságod, akkor írj privátban, épp társaságot vadászok korcsolyázáshoz. A falmászáson is nagyon gondolkozom, meg egy aquaparkon, vagy pl. a Rudas meglátogatásán.
Imádok amúgy túrázni, de most kimentem, és konkrétan lehangoltabb voltam a végén a halott szürke természettől, mint mikor elindultam.
Egyébként én pl. ilyen időben is futok, pedig rühellem a hideget.
Uszodába tök jó lenne járni, ha nem lenne az, hogy három van elérhető távolságra, és ebből kettő bezárt a rezsiárak miatt, egy meg ma hajnalban leégett. Szóval szerintem váltok edzőteremre.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!