Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Ilyen időben mit lehet csináln...

Ilyen időben mit lehet csinálni hétvégén?

Figyelt kérdés
A kedvenc hobbimhoz hideg van kint.Csak a lakásban vagyok egész nap de TV-t nézni meg gépezni nem akarok mert unalmas.Elmennék valamerre,de nincs kivel. Elég lehangoló ez :/

2023. jan. 28. 11:02
 1/9 anonim ***** válasza:
97%
El lehet menni korizni, moziba, vásárolni, színházba, uszodába, túrázni, futni, lehet sütni, főzni, hangszeren gyakorolni, filmet nézni stb.
2023. jan. 28. 11:10
 2/9 anonim ***** válasza:
100%
Nem esik eső, szóval kényelmesen lehet túrázni.
2023. jan. 28. 11:23
 3/9 anonim ***** válasza:
100%

Elmehetsz sétálni, kirándulni egyesül is.

Otthon olvashatsz, megnézhetsz egy jó filmet.

2023. jan. 28. 11:24
 4/9 anonim ***** válasza:
73%
Én például csinálok 3 féle házi csirkemell felvágottat amit a héten majd tudok enni hétköznapokon. De ezen kívül szerintem sok más nem lesz. Már porszívóztam is.
2023. jan. 28. 11:26
 5/9 anonim ***** válasza:
48%
Fekvés az ágyban, evés, film nézés, sétálni menni, beszélgetni barátokkal, gyakorizni, moziba menni.
2023. jan. 28. 11:41
 6/9 anonim ***** válasza:
100%

Én mindjárt előszedem a festőállványomat, meg az aktuális vásznat. :)

Művész nem vagyok, de rengeteg kreatívkodás van kezdőknek is, számfestő, gyémántfestő, pontpöttyöző...

2023. jan. 28. 11:59
 7/9 anonim ***** válasza:
76%

Olvasni, túrázni, várost nézni, korizni, filmezni, társasozni, sütni/főzni, barátokkal találkozni, túrázni, játszani a gépen, dögleni az ágyban, sorozatozni.

Aztán lehet még vásárolgatni, moziba menni, ha nem rühelled a tömeget.

2023. jan. 28. 12:50
 8/9 anonim ***** válasza:

Kérdező, ha csak az a gond, hogy nincs társaságod, akkor írj privátban, épp társaságot vadászok korcsolyázáshoz. A falmászáson is nagyon gondolkozom, meg egy aquaparkon, vagy pl. a Rudas meglátogatásán.

Imádok amúgy túrázni, de most kimentem, és konkrétan lehangoltabb voltam a végén a halott szürke természettől, mint mikor elindultam.

Egyébként én pl. ilyen időben is futok, pedig rühellem a hideget.

Uszodába tök jó lenne járni, ha nem lenne az, hogy három van elérhető távolságra, és ebből kettő bezárt a rezsiárak miatt, egy meg ma hajnalban leégett. Szóval szerintem váltok edzőteremre.

2023. jan. 28. 19:50
 9/9 anonim ***** válasza:
Filmet, sorozatot nézni, olvasni, nyelvet tanulni, pakolni otthon, sütni-főzni, új recepteket kipróbálni, gyakorizni, barátokkal beszélgetni és programot szervezni. Vagy aludni, vagy csak lenni.
2023. jan. 28. 21:16

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!