Mit csinálnál, ha tudnál utazni az időben akkor amikor akarsz?
Figyelt kérdés
2020. nov. 22. 14:12
2/11 anonim válasza:
Visszamennék az időben vagy 20 évet az aktuális lottószámokkal. :)
3/11 anonim válasza:
2es.
Megvolt.
Udv Miamibol.
Eloben lattam a Miami Vice forgatasat.
4/11 anonim válasza:
Lelőném azt az embert aki kitalálta a pénzt. Mindig csak a baj van vele.
5/11 anonim válasza:
Életem legjobb eseményeit még egyszer átélném.
Ha valamire nem emlékszek (pl.: mit hova tettem el, milyen információ hangzott el) visszamennék megnézni.
Ha több időre van szükségem leállítanám az időt.
Kíváncsiságból meg visszamennék különböző történelmi korszakokba.
Mindegyik után visszajönnék.
6/11 anonim válasza:
Újrakezdeném az első (már ex) barátnőmmel és nem hagynám, hogy eltávolodjunk egymástól, hogy kiforduljon önmagából és más ember legyen.
7/11 anonim válasza:
visszamennék undorító gonosz patkány emberek gyerekkorába,megfognám a gyereket,vissza jönnék vele a mi időnkbe és otthagynám 1 árvaházban,hátha 2.próbára jobb sül ki belőle mint 1.re.
aztán megnézném,hogyan épült a szfinx,a piramisok stb
találkoznék buddhával,jézussal.
megnézném nagy sándort,cézárt,2. ramszeszt.
8/11 anonim válasza:
Visszamennék az időben, és jelenkori kajákat, ruhákat, egyszerűbb dolgokat mutatnék a múltbéli embereknek.
9/11 anonim válasza:
Egyszer mennék vissza egy bagatel helyzetbe, hogy jobban csináljak valami apróságot. Szerintem a teljes életem máshogy alakult volna
10/11 anonim válasza:
Csak a jól sikerült szex tetteimhez mennék vissza:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!