Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » A tetovált emberek könnyebben...

A tetovált emberek könnyebben csinálnak hülyeségeket, amiket aztán megbánnak?

Figyelt kérdés

"Minden negyedik tetoválástulajdonos már megbánta tetoválását."

"Egy houstoni bőrgyógyász elmondta, hogy munkájának körülbelül 30 százalékát teszi ki a tetoválások eltávolítása, és ez az arány évről évre növekszik."

[link]

2020. nov. 1. 18:54
A kérdező szavazást indított:
Igen
Nem
16 szavazat
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
8%
Nem, én kijelenthetem 17 évesen volt az első tetoválásom és ezt jó pár követte. Egyiket sem bántam meg és mai napig büszkén viselem őket, hisz hozzám tartoznak. És másra kivetítve sem állja meg a helyét a feltevés, hogy egy tetovált ember esetleg könnyebben csinál baromságot stb. Például, ha fiatalon mondjuk a rossz útra szerettem volna térni, akkor nem csináltatok egy tetoválást sem, hisz az egyből beazonosít 1 az 1-ben bárkit, tehát az is igaz az igazi gengszterek nem tetováltak, hanem öltönyben járnak köztünk. 41F
2020. nov. 1. 19:01
 2/11 anonim ***** válasza:
60%

Nem értem az őszefüggést...?

N

Gondolom te soha semmi hülyeséget nem csináltál, mindenki csinál.

N

2020. nov. 1. 19:02
 3/11 anonim ***** válasza:
Inkább úgy látom, hogy a meggondolatlan emberek csináltatnak olyan tetoválást, amit később megbánnak.
2020. nov. 1. 19:11
 4/11 anonim válasza:

Sok ember csináltat magának divattetkót amit persze megbán.

Ez nem a tetovált embereket jellemzi, hanem általánosságban a barmokat akik mindenhova mennek a tömeggel.

2020. nov. 1. 19:12
 5/11 anonim ***** válasza:
Ezek szerint nem én vagyok a 4. Nem bántam meg, és azóta is ápolom, ha nagyon kopott újravarratom.
2020. nov. 1. 19:12
 6/11 A kérdező kommentje:
#2: Gondolkodj egy kicsit! A tetováltak hány százaléka bánja meg, hogy csináltatott tetoválást és a tetoválatlanok hány százaléka bánja meg, hogy nem csináltatott? Itt van a kutya elásva!
2020. nov. 1. 19:13
 7/11 A kérdező kommentje:
#2: Az emberek hány százaléka utasít vissza valakit, mert van tetoválása és hány százaléka, mert nincs?
2020. nov. 1. 19:14
 8/11 anonim válasza:

4-eshez kiegészítés.

Ha pedig ilyen alapon nézed a tetovált embereket akkor igen, a tetovált emberek gyakrabban követnek el hülyeségeket amiket megbánnak, mivel a jelentős részük is így csinálta a tetoválást.

20 éve mondjuk amikor ritkaság volt a tetkó akkor nyilván kevesebb "hülyeséget" csináltak a tetkósok, mert kevesebb divathülye csináltatott tetoválást. Akkor a tetováltak helyett a "tetoválatlanok" csinálták a több hülyeséget.

2020. nov. 1. 19:16
 9/11 anonim ***** válasza:

Bocs, de még mindig nem értem a lényeget.

Attól, hogy valaki mehbánta a tetkóját még nem biztos, hogy könnyebben csinál hülyeséget, mint akin nincs.

Te meg más hülyeséget csinálsz az életedben, mindenki mást.

Ez meg hogy van tetkód vagy nincs...általában akinek van, annak nem szempont, hogy a másiknak is legyen. Akinek nincs van akit zavar. Nekem egy van és nem bántam meg és sose éreztem ezt hátránynak. Ha meg ezért nem kellek valakinek, mert van egy igényes tetkóm (annak tartom és számomra fontos, sokat mond és nem divattetkó), akkor az az ember az életemben annyit is ér.

Egy full megfontolt ember is csinál hülyeseget.

Szóval innentől kezdve nem értem, hogy ez a kettő hogy függ ősze?

De lehet én vagyok egyszerű.

2-es voltam.

2020. nov. 1. 19:43
 10/11 anonim ***** válasza:

Ötös voltam.

"hány százaléka bánja meg, hogy nem csináltatott?"

Ismerek olyat, akinek azért nincs, mert nincs rá pénze.

" Az emberek hány százaléka utasít vissza valakit, mert van tetoválása és hány százaléka, mert nincs?"

Ha a tetkóm miatt utasít el, azt jelenti, nem fogad el, ergo a kapcsolatunknak nem lenne a tetkó nélkül sem jövője.

2020. nov. 1. 19:50
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!