Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Mit lehet csinálni ebben a...

Mit lehet csinálni ebben a rossz időben ?

Figyelt kérdés

Engem ki készít ez a december. Ennyit itthon ülni én nem tudok..sőt 2 óra nyugtom így nincs hogy tudom hogy semmi nincs “sehol”.

Még kutyát setaltatni sem tudok elmenni sivár fos az egész..tényleg már 1-tél végem van ettől a hónaptól.

Vettem egy új gamer pc-t hogy majd talán úgy jobb lesz. Hát nem sokkal..max betépve játszok. Egyszerűen már lelki gondjaim vannak ettől az időtől.

Hiányzik a napsütés hogy ki legyenek virágozva a fák stb hogy lehessen valahova menni.

Ilyenkor még nyáron este be ültem a kocsiba aztán meg sem álltam Siófokig vagy valami egyszerűen már nem tudom feltalálni magam sehogy.

dec. 14. 19:11
1 2
 11/14 A kérdező kommentje:
Filmnézés meg kaja rendelés lett a vége..elképesztő teljesítmény 😂 de most már mindegy..a Balatonra a sok ember miatt mentem mondjuk Tihany nagyon szép lehet most is amúgy
dec. 14. 21:54
 12/14 anonim ***** válasza:

1) Lehet venni fűthető talpbetétet meg mellényt, hogy ne fagyjon be a lukad, mikor kimész túrázni a halott természetbe.

2) Lehet venni repjegyet, azt' elhúzni a fenébe oda, ahol jobb idő van. Soha nem gondoltam volna, hogy a gyenge gyomrommal azt mondom majd, hogy inkább fogjon rajtam a fáraó átka, de én megyek Egyiptomba, mert ott legalább meleg van - de tényleg megyek, az sem izgat, ha átfosom magam a túlvilágra, legalább nem kell utána hazajönni ebbe a takonyba.

Egyébként annyira megértelek, a téli sportokhoz nincs elég hideg, a normális sportokhoz túl hideg és sötét van. Az összes fedett, zárt helyre ki lehetne tenni a megtelt táblát, rohadásig van emberekkel. Bármennyire is próbáltam elsajátítani a "bekuckózunk" életérzést, sosem sikerült, nekem kinn kell lenni, még akkor is, ha ez azt jelenti, hogy a 2 fokban, szitáló esőben kell kinn lenni. Ehhez persze társaságot nem találok, de legalább nem érzem azt, hogy megőrülök a bezártságtól.

Egyébként vízhatlan cipő, esőkabát, fűthető cuccok, ha fázol, és ugyanúgy lehet menni, csak rohadt depresszív minden. De legalább nincs az a tömeg a népszerűbb kirándulóhelyeken, mint ami nyáron volt.

dec. 14. 23:22
 13/14 A kérdező kommentje:
Az idő az tényleg amúgy szétvitt mindent..legalább a hó esne..
dec. 15. 17:38
 14/14 anonim ***** válasza:

Ma amúgy egész szép idő volt, már akár az öt fokot is karcolta a hőmérő higanyszála, és a nap is kisütött néha, sötétben meg szép volt a felhők mögül előbújó telihold.

Én ilyenkor egyébként a városban maradok, mert ha itt sétálok pár órát, vagy elmegyek futni, biciklizni, görkorizni, akkor látok szép épületeket. Nagyon szeretek túrázni, de képtelen vagyok rá, kimegyek az erdőbe és lehoznak az életről a kopár fák.

dec. 15. 19:04
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!