Miért van az, hogy nem tudok jópofizni olyan emberekkel akiket zsigerből nem kedvelek már indulásból?
Emiatt már több munkahelyről is kitúrtak illetve barátaim is megpróbálták ellenem fordítani.
Egyszerűen megérzem indulásból ki a jó arc és ki nem. Ez pedig bosszúállásra készteti őket és keresztbe akarnak tenni amiért nem jópofizok velük, nem nézem el nekik, hogy egy jó nagy szhar alakok.
19
Olyan is van, hogy az ember azt hiszi, hogy jó emberismerő, aztán mégsem. A jó emberismerők empatikusak szoktak lenni, nem az az első reakciójuk, hogy ahhoz, hogy valaki hozzájuk szóljon, érdemesnek kell arra találtatni.
“ Nincs ebben semmi science fiction, csupán valamk makacs mentális betegség, ha valakiről eldöntöd előre, úgy, hogy semmit nem tudsz róla, hogy nem jó ember.”
Leírtam tisztán s világosan, hogy mi alapján. Rólad már most eldöntöttem, hogy egy megrögzött, rosszindulatú és kötekedős ember vagy, veled nem is tárgyalnék semmit. És itt is ez volt az utolsó, hogy bármit is reagáltam a konfliktuskeresésedre.
21
Pedig nem annyira nehéz érdemesnek lenni. Csak normális értékrend kell hozzá, bárki könnyen teljesíthetné, nem extra elvárás egyáltalán.
23
Honnan látod valakinek az értékrendjét elsőre?
24
A megnyilvánulásai, metakommunikációja alapján. Pár óra vagy nap bőven elég belőni helyesen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!