Valószínű igen. Rengeteg ember pofára viselkedik máshogy valakivel.
tegnapelőtt 11:59
2/12 anonim válasza:
Nem. Velem kedvesek. Szerintem azért, mert én is az vagyok.
Nem hiszem, hogy pofára megy, mert se igazán szép, se kifejezetten népszerű nem vagyok. Meg nem vagyok jópofizós sem, csak normálisan kedves.
tegnapelőtt 12:01
3/12 anonim válasza:
Velem pultos nők, lányok szoktak néha azok lenni. Szép nő vagyok, de nem ilyen hülye pitsa jellegű, szerintem véletlen, valószínűleg ők másokkal is bunkók.
tegnapelőtt 12:18
4/12 anonim válasza:
Vannak olyan emberek is, akik bunkók, de a többség azért nem. Ha te kedves vagy másokhoz, akkor az esetek többségében ők is azok lesznek veled. Ilyen nagyon bunkó emberekkel általában tömegközlekedésen találkozom, de ott annyira nem érdekelnek, mert leszálltam és elfelejtem őket.
tegnapelőtt 12:29
5/12 anonim válasza:
Ja hát én az ilyen embereken simán átnézek
tegnapelőtt 12:34
6/12 anonim válasza:
Az aki kiindulásból bunkó veled, annak eleve problémái vannak. Csak éppen rajtad vezeti le.
Idövel megtanulod, hogy nem szabad ilyen emberek lelki világával foglalkoznod.
tegnapelőtt 13:07
7/12 anonim válasza:
Egy-egy degenerált ember úgy próbál ismerkedni, hogy leszólja a másikat..
tegnapelőtt 13:09
8/12 Metionin válasza:
Van de sokszor az illető alapból bunkó mindenkivel. Régebben volt, hogy meglepődtem ezen de amikor többször kellett találkoznom az adott emberrel, rájöttem, hogy alapból ilyen. Többségben a férfiak és a fiatal nők kedvesek velem, a középkorú és idősebb nők között több a bunkó.
tegnapelőtt 13:43
9/12 anonim válasza:
Lekopogom; velem csak ritkán bunkók az emberek, közülük meg a legtöbben tömegközlekedésen, azt meg nem veszem magamra, mert sok a frusztrált ember, aki akkor épp engem talált meg. A többi esetben is az történik, hogy rosszkor vagyok rossz helyen, mivel az ügyintéző, vagy hasonló helyen dolgozót (közvetlenül) előttem húzzák/húzták fel, aztán rajtam próbálja meg levezetni.
Alapból kedves vagyok másokkal, ilyen helyzetekben meg még inkább, és mellé őszintén szoktam mosolyogni. 1-2 kivételtől eltekintve, ilyenkor nagyon visszavett az ügyintéző (vagy ugye hasonló pozícióban dolgozó). Szóval ezeken sem rágódom.
tegnapelőtt 17:33
10/12 anonim válasza:
Nem csak azt kell nézni hogy milyen az az ember, hanem hogy mit váltasz ki belőlük.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!