Az emberek hajlamosak olyan náci gondolkodásmódra, miszerint ha genetikailag jobban állnak, mutatósabbak, jobb kiállásúak akkor ők emiatt felsőbbrendűek indulásból és az alacsonyabb rendűeknek alázatosan, együttműködően kell viselkedniük velük?
Figyelt kérdés
Vagy minden az önbizalom, egy zuhany, fogmosás, ápolt körmök stb?2020. dec. 6. 12:59
1/7 anonim válasza:
A szép emberekkel magától mindenki készségesebb. Aki nem ápolt, az kiteszi a többi embert annak, hogy undorodnia kelljen tőle. És a zuhany,a fogmosás, az ápolt körmök maga nem ápoltság, ahhoz több kell.
2/7 A kérdező kommentje:
1
Mi kell még?
2020. dec. 6. 13:27
3/7 anonim válasza:
Ha magadtól nm tudod, hiába magyaráznám.
4/7 anonim válasza:
Senki se írjon ennek a mocsoknak, mert privátban trágárkodik!
5/7 A kérdező kommentje:
4
Erről nem is tudtam. Biztos önkívületben voltam akkor mivel nem emlékszem ilyesmire, meg arra sem, hogy privátba már beszéltünk volna.
2020. dec. 6. 15:27
6/7 anonim válasza:
Nem náci, hanem fasiszta gondolkodás és igen mindenkibe van egy kis fasizmus (talán egy olyan karakter mint Ivan az Ádám almáiból kivétel, de nem sok olyan szaladgál a való világban) , kibe mennyi.
7/7 anonim válasza:
Én nem egy csúnya (bár erről nem tehet), igénytelen, viselkedésre is igazi gcit ismerek, aki eszméletlen nagyra van magával. Na nem mintha vonzóbbak lennének ettől, de ők a tökéletes példa, hogy az önbizalom (ami az ő esetükben már inkább beteges, mint normális mértékű) bármit megold szinte. Durva, de csomó nőjük is volt már, na igaz, nem a legértelmesebb, igényesebb kategóriából.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!