Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Miért van az, hogy nem tudok...

Miért van az, hogy nem tudok jópofizni olyan emberekkel akiket zsigerből nem kedvelek már indulásból?

Figyelt kérdés

Emiatt már több munkahelyről is kitúrtak illetve barátaim is megpróbálták ellenem fordítani.

Egyszerűen megérzem indulásból ki a jó arc és ki nem. Ez pedig bosszúállásra készteti őket és keresztbe akarnak tenni amiért nem jópofizok velük, nem nézem el nekik, hogy egy jó nagy szhar alakok.

tegnap 12:26
1 2 3
 1/25 anonim ***** válasza:
Valószínű, senki nem akar bosszút állni rajtad pont ezért, és a munkahelyeidről sem emiatt rúgtak ki, pont nem érdekel senkit, hogy mit gondolsz, és kiről, itt más problémák álltak fenn valószínűleg. Az ilyen hamis tévképzetek viszont elég ijesztőek.
tegnap 12:56
 2/25 Mojjo ***** válasza:
65%

Erről a klasszikus vicc jut eszembe, amikor két ember beszélget.

- Képzeld, ma már hat köcsög belémkötött!

- Ilyen sok? De biztos, hogy mind köcsög volt?

- Nem lehet igaz, már hét!

tegnap 12:57
 3/25 A kérdező kommentje:

1

Tehát az nem szokott problémát jelenteni ha nem jópofizol? És egyes kollégákkal egyszerűen nem kommunikálsz? Ezeket általában figyelmen kívül hagyják és továbblépnek? Mindenhol, mindenki?

tegnap 13:09
 4/25 anonim ***** válasza:

Én értem, amit a kérdező kiírt, mert hasonló típus vagyok:

akit nem kedvelek, nem szimpi, nagyon negatív érzéseim vannak vele kapcsolatban, azzal nem tudok jópofizni és a szemébe hazudni meg álszentül mosolyogni rá. Egyszerűen nem megy! Egyből kiszúrják, hogy hazudok/megjátszom. Ezért inkább nem teszem.

Így a lelkiismeretem nyugodt, mivel mindig önazonos vagyok és kerülöm azokat, akikről rosszat érzek vagy akiktől kiráz a hideg.

És ez bizony nagyon nehéz ügy!

Viszont pozitívum, hogy utólag mindig kiderült: a megérzéseim helyesek voltak és az élet engem igazolt.

Nos, hogy mit kezdhetek ezzel a csodálatos emberismerő adottsággal?

Mehetek vele a Sóhivatalba, meg a Munkaügyibe.. :XD

Szóval kedves kérdező: aki a mai világban nem jó színész, az c.szheti!!

Márpedig nem mindenki képes a képmutatásra.

Ez van, törődj bele vagy erőszakold meg magad naponta! Bár ez utóbbi hosszú távon megbetegíthet..

tegnap 13:10
 5/25 anonim ***** válasza:
De, bizony probléma, ha nem jópofizol, meg nem szórakoztatod a kollégáidat! Én azt tapasztaltam, ha nem nyalod be magad, akkor előbb-utóbb kigolyóznak!!
tegnap 13:12
 6/25 A kérdező kommentje:

4

Köszi, örvendek, hogy van aki átérzi.

“Ez van, törődj bele vagy erőszakold meg magad naponta! Bár ez utóbbi hosszú távon megbetegíthet..“

Az önmagam megerőszakolását csináltam pár évig, majdnem beleőrültem. Mindenféle bajom lett.

El kellett engednem barátaim nagy részét és munkahelyem. Nem minden éri meg. Inkább szegényen te nyugodtan mint gazdagabban de hamisan.

tegnap 13:14
 7/25 A kérdező kommentje:

5

Én is így látom.

tegnap 13:14
 8/25 anonim ***** válasza:

"Az önmagam megerőszakolását csináltam pár évig, majdnem beleőrültem. Mindenféle bajom lett."

Na, ugye!

"El kellett engednem barátaim nagy részét és munkahelyem. Nem minden éri meg. Inkább szegényen te nyugodtan mint gazdagabban de hamisan."

Dettó!

Én sem bírom az álarcokat.

De azt sem szeretem, amikor valaki nekem hízeleg, miközben ordít róla, hogy nem őszinte. Én szó szerint rosszul vagyok az ilyen képmutató emberektől és a bőrömön érzem a negatív aurájukat.

Ez van!

tegnap 13:28
 9/25 anonim ***** válasza:
Én ennek az ellenkezője vagyok. Olykor olyanokkal is megpróbálok jópofizni, aki nem kedvel, utál engem, vagy semleges velem kapcsolatban.. Nincsenek igazán barátaim, lehet így próbálok kompenzálni.
tegnap 13:29
 10/25 anonim ***** válasza:
73%

Vagy, azért nem kedvelnek, mert mindenféle ismeret nélkül, ránézésre leírod őket, majd bunkón viselkedsz. Önigazoló jóslat.

Elég felszínes hozzáállás.

tegnap 13:29
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!