Miért van az, hogy nem tudok jópofizni olyan emberekkel akiket zsigerből nem kedvelek már indulásból?
Emiatt már több munkahelyről is kitúrtak illetve barátaim is megpróbálták ellenem fordítani.
Egyszerűen megérzem indulásból ki a jó arc és ki nem. Ez pedig bosszúállásra készteti őket és keresztbe akarnak tenni amiért nem jópofizok velük, nem nézem el nekik, hogy egy jó nagy szhar alakok.
Szerintem a nem jópofizás és a bunkó viselkedés között van némi átmenet, kedves 10-es!
Attól még valaki viselkedhet normálisan, mert nem nyal be.
Csak sajnos a normális ma már sehol nem kell, csak a sok hazudozó képmutató a trendi..
11
Így van. Normálisan viselkedek akiket erre méltónak találok.
Rövid és tárgyilagos, lényegretörő vagyok azokkal akikről nem érzem, hogy jó arcok de mindenképp kommunikálnom kell velük. Tehát nem nyitok feléjük, zárkózott vagyok. Ha ez bunkóság ám legyen. Pedig bunkóságot láttam szép számmal tudnék példákat hozni rá, hogy milyen mód viselkednek sokan, milyen beszólásaik vannak, hogy aláznak másokat stb.
11
Pontosan. Kérdés, hogy a kérdező bunkó-e vagy sem, nem tudhatjuk.
12
Lehet ők meg egyből leveszik, hogy lenézed őket.
14
De nincs önreflexiójuk, hogy vajon miért is lehet ez?
17
Igen, de mindig ott lenne a lehetőség arra, hogy rámfácoljanak, de ez soha vagy csak nagyon ritkán történik meg. Van olyan tudod, hogy az ember jó emberismerő. Nem valami hihetetlen science fiction ez.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!