Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Miért van az, hogy nem tudok...

Miért van az, hogy nem tudok jópofizni olyan emberekkel akiket zsigerből nem kedvelek már indulásból?

Figyelt kérdés

Emiatt már több munkahelyről is kitúrtak illetve barátaim is megpróbálták ellenem fordítani.

Egyszerűen megérzem indulásból ki a jó arc és ki nem. Ez pedig bosszúállásra készteti őket és keresztbe akarnak tenni amiért nem jópofizok velük, nem nézem el nekik, hogy egy jó nagy szhar alakok.

tegnapelőtt 12:26
1 2 3
 11/25 anonim ***** válasza:

Szerintem a nem jópofizás és a bunkó viselkedés között van némi átmenet, kedves 10-es!

Attól még valaki viselkedhet normálisan, mert nem nyal be.

Csak sajnos a normális ma már sehol nem kell, csak a sok hazudozó képmutató a trendi..

tegnapelőtt 13:35
 12/25 A kérdező kommentje:

11

Így van. Normálisan viselkedek akiket erre méltónak találok.

Rövid és tárgyilagos, lényegretörő vagyok azokkal akikről nem érzem, hogy jó arcok de mindenképp kommunikálnom kell velük. Tehát nem nyitok feléjük, zárkózott vagyok. Ha ez bunkóság ám legyen. Pedig bunkóságot láttam szép számmal tudnék példákat hozni rá, hogy milyen mód viselkednek sokan, milyen beszólásaik vannak, hogy aláznak másokat stb.

tegnapelőtt 13:42
 13/25 anonim ***** válasza:

11

Pontosan. Kérdés, hogy a kérdező bunkó-e vagy sem, nem tudhatjuk.

tegnapelőtt 13:42
 14/25 anonim ***** válasza:

12

Lehet ők meg egyből leveszik, hogy lenézed őket.

tegnapelőtt 13:43
 15/25 A kérdező kommentje:

14

De nincs önreflexiójuk, hogy vajon miért is lehet ez?

tegnapelőtt 13:49
 16/25 anonim ***** válasza:
Nekem meg abban kéne fejlődnöm, hogy aki beszól nekem, megsért, megbánt, ne öntsön el egyből a pulykaméreg, és ne szóljak vissza idegből. Az ignorálást sokkal nehezebben viselik, ha nem reagálok semmit a bunkó viselkedésére.
tegnapelőtt 14:00
 17/25 anonim ***** válasza:
Tehát a leírás alapján a kérdező eldönti előre, hogy ki nem jó arc, és már a fejében azvél, hogy az adott illetővel nem lesz kedves, mert ő nem jó ember. Legkomolyabb paranoid téveszmék...
tegnapelőtt 14:15
 18/25 anonim ***** válasza:
100%
16# Szerencsére valamelyest fejlődtem ebben. Nem érdemes ilyen párharcokba belemenni, energiám se lenne rá, ráadásul tapasztalataim alapján semmit sem használ a visszavágás, mert csak még jobban bizonygatni fogja az igazát, és még idegesebb lesz. Ha hülye, ott kell hagyni. Ha belemész, sose lesz vége az adok-kapoknak.
tegnapelőtt 14:34
 19/25 A kérdező kommentje:

17

Igen, de mindig ott lenne a lehetőség arra, hogy rámfácoljanak, de ez soha vagy csak nagyon ritkán történik meg. Van olyan tudod, hogy az ember jó emberismerő. Nem valami hihetetlen science fiction ez.

tegnapelőtt 14:45
 20/25 anonim ***** válasza:
#19 Nincs ebben semmi science fiction, csupán valamk makacs mentális betegség, ha valakiről eldöntöd előre, úgy, hogy semmit nem tudsz róla, hogy nem jó ember.
tegnapelőtt 15:10
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!