Az normális dolog, hogy nem merem megvédeni magamat, mert attól tartok, hogy mit gondolnak majd mások?
Figyelt kérdés
tegnapelőtt 03:58
1/11 anonim válasza:
Nem az,de én is így vagyok vele.
Kellemetlen,de eddig nem tudtam mit kezdeni vele.
3/11 anonim válasza:
Nem normális. Miért foglalkozol a másikkal? Szereted ezt a mártír szerepet? Jó neked a szenvedés? Mit szeretsz benne?
4/11 anonim válasza:
Ha úgy van és nem védem magam, pont azért teszem, mert nem érdekel, hogy mit gondolnak mások. Ők mások, azt hisznek amit akarnak, én meg tudom, hogy mi az én igazságom.
5/11 anonim válasza:
Ha bíznál magadban ez nem lenne kérdés, hanem alapvető reakció hogy megvéded magad.
6/11 anonim válasza:
Az nem tud kiállni magért akinek 0 az önbizalma, aki nem tartja magát semmire.
7/11 anonim válasza:
A mások véleményétől való függés ugyanez.
8/11 anonim válasza:
Nem normális, viszont mégis sokan vannak ilyen/hasonló helyzetben.
Egykoron én is ilyen voltam, aztán megtanultam, hogy igenis ki kell magunkért állni, mert más nem fog helyettünk cselekedni, különben egy ponton túl, mi leszünk az emberi lábtörlők.
Mások rólunk kialakított véleményéért nem mi vagyunk a felelősek.
9/11 anonim válasza:
Ez azért történik, mert nárcisztikus vagy. Fogadjunk, hogy a horoszkópod Nyilas.
10/11 anonim válasza:
Nem normális, én is ilyen vagyok. Viszont ezzel csak szívunk...
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!