A lányos apukák sokszor miért féltékenyek lányuk udvarlójára?
Nem is mindegyikre gondoltam, mert nem mind ilyen, az úgynevezett egészséges mértékű féltés pedig valakinek felelős szülői mivoltából származik, főleg amíg a gyermek kiskorú, de sokan felnőtt korban is ugyanígy viseltetnek.
Én most kifejezetten ebből a szemszögből kérdezem, hogy ha neki szabad volt cicázni annak idején, akkor ő most miért gondolja úgy, hogy egy mai fiatal ne tegye ugyanezt? Amíg nincs elkötelezve az ember, addig nyugodtan kereshet kalandot is, a "felelősen" csinált szex amit mindkét fél élvez, az nem hiszem hogy ördögtől való lenne
"nem akarja, hogy csalódjon"
Ezt többen írtátok, de miért volna feltétlenül csalódás? Amúgy meg az ilyen élmények is hozzátartoznak az élethez. Még egyszer mondom, nem az egészséges féltésre, szülői aggódásra gondoltam, hanem arra, aki válogatás nélkül mindenkitől félti lányát, függetlenül a fiú személyiségétől. Mert nyilván vannak ilyenek, akik tulajdonuknak tekintik a gyereküket. Szóval nyugodtan szexeljen az a fiatalember - csak lehetőleg ne az ő lányukkal. Na erre kérdezek, hogy tényleg létezik-e ez a jelenség, mert szerintem igen.
Felnőtt lány esetében ez valóban nem normális. Ez egy hímsoviniszta erőfitogtatás inkább. Kettős mérce. Az ilyen apa inkább uralkodni akar. A felnőtt lánya majd eldönti, hogy kivel akar lefeküdni.
Sokszor nem tudatosult vérfertőző vonzalom is lehet emögött, hogy nem akarja a lányát másnak átengedni. Mindenképp kóros.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!