A lányos apukák sokszor miért féltékenyek lányuk udvarlójára?
Figyelt kérdés
Főleg ha ő maga is olyan volt fiatalabb korában, hogy szívesen kufircolt lányokkal, akkor miért sajnálja ezt az élményt a mai fiataloktól?jan. 1. 21:10
2/16 anonim válasza:
nem a fiúktól sajnálja, hanem a lányát akarja megóvni, hogy csak ürítésre használt tárgy legyen.. na meg az érzelmi és csalódási sokktól.
3/16 Katona Dius válasza:
Nekem apám egyikkel sem volt ilyen. Mindig is jó kapcsolatom volt vele, most, hogy férjnél vagyok, most is jó a kapcsolatunk. De sosem féltékenykedett a párjaimra, mondjuk nem is voltam az a fajta, aki minden farok előtt bugyit tol.
5/16 Noren1989 válasza:
Féltés a jó kifejezés, semmint az irigység...
6/16 anonim válasza:
"Főleg ha ő maga is olyan volt fiatalabb korában"
Pont ezért.
Meg van benne egy kis hímsovinizmus, hogy ő majd jobban tudja mindig, mint egy "buta lány".
7/16 anonim válasza:
Nagyobb gondokról lenne szó, mint szimpla féltékenység, ha az apuka a gyerekének udvarlójára lenne féltékeny..
Ez szimpla féltés, óvás, mert az apuka is volt egyszer fiatal, tudja, akkor hogyan is képesek gondolkodni a fiúk. (ezzel nem azt mondom, hogy minden fiú ilyen)
8/16 anonim válasza:
Az én apukámnak sosem volt gondja az én partnereimmel, viszont a húgom pasijait többnyire rühellte. Pedig elég egyértelműen én vagyok a kedvenc gyerek, viszont én mindig normális arcokkal jöttem össze, húgommal ellentétben, aki állandóan összeszedett valami gázos idiótát bulikban. :D
9/16 anonim válasza:
Nem féltékenyek, hanem féltik a lányaikat
10/16 anonim válasza:
A férfiak ismerik legjobban a férfiakat. (És persze az élettapasztalat.)
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!