Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » A Reddit vagy a Gyakori...

A Reddit vagy a Gyakori válaszadóit tartod rendesebbnek, segítőkészebbnek? Minden tapasztalat érdekel.

Figyelt kérdés
jan. 1. 16:44
1 2 3 4
 31/39 anonim ***** válasza:
0%
Ja meg az is sokat elmond hogy csak a pletyka subot látogatod, és azalapján általánosítasz, mert személyiséged a leszbikusságon kívül nincs is 😘
tegnapelőtt 14:30
 32/39 anonim ***** válasza:
89%
Nekem meg az a fura, hogy a Reddit a népszerűbb. Pedig szerintem a Gyakori sokkal igényesebb, szebb oldal, kinézetileg. Emberek meg Redditen sem különbbek. Szerintem a Reddit undorítóan néz ki, minden összevissza van elrakva ott, a Gyakori ezzel szemben sokkal rendezettebb, jól átlátható.
tegnapelőtt 14:37
 33/39 anonim ***** válasza:

33

"Nem tudod mi az az incel?"

Nem állítottam hogy nem tudom mit jelent. Azt kerdeztem te mit értesz alatta mint fogalom.

Ez a kifejezés is kiüresedett mint a Náci, Fasiszta, Woke, Snowflake..etc.

Érdekes módon sosem jelenti azt az embereknek, mint a szó valódi jelentése.

tegnapelőtt 17:27
 34/39 anonim ***** válasza:

34

A Reddit egy katyvasz valóban, bár ott azért sokkal fejlettebb, lehet közvetlenül reagálni annak akihez szántad a választ.

A pontozás az nevettséges mindkét oldalon. Reakciók sokkal jobbak lennének itt is meg Reddit-en is.

De alapvetően minden platform egykalap xar emocionális szempontból.

tegnapelőtt 17:32
 35/39 anonim ***** válasza:
61%
Amúgy tudod ki tenne fel bármilyen kérdés a Redditen… Ott hiába vagy anonim ha rámennek a profilodra mindent látnak rólad hogy miket válaszoltál hogy miket kérdeztél. Hát így baromira nem lenne kedvem bármiről is beszélni. Iszonyatosan hülye ez a megoldás
tegnapelőtt 19:31
 36/39 anonim válasza:
27%
#36 Csak az akar ennyire anonim lenni akinek rejtegetni valója van. Talán ha nem lennél ekkora kretén nem is kéne ettől aggódnod 🤣🤣
tegnapelőtt 20:34
 37/39 A kérdező kommentje:

A 35. válaszolóval egyetértek

Egyáltalán nem biztonságos a Reddit ilyen szempontból, mert sok mindent össze lehet rakni egy személyről az aktivitása alapján, ha valaki elég eltökélten néz utána. Én keveset válaszolok, de több témában is, így egy kevés olvasás árán olyan információk birtokába kerülnének mások, amiket nem biztos, hogy szívesen kötök bárki orrára, főleg, ha a kérdés szempontjából nem fontos, például a családi állapotom, életkorom, nemem, lakóhelyem, hobbijaim és szokásaim, betegségeim, stb. Nem jó megoldás.

tegnap 06:27
 38/39 anonim ***** válasza:
100%

Pedig van egy nagyon egyszerű módszer: nem írsz le olyat, amivel kényelmetlen helyzetbe lehet kerülni. Cseverészgetés helyett tudatosan fogalmazol és azt tartod szem előtt, hogy ha te ezt és azt leírod, egyszer valaki majd szembesít vele. Személyes adatot nem írsz ki egy publikus weboldalra, még itt sem. Még ha más családi problémájára is reagálsz, nem kell beleírni példálózóan a sajátodat (nem releváns más kérdése alatt, hogy a te '5 éves köhögő gyereked is olyan gyógyszert kapott', ha a válasz lényege a gyógyszer neve, a többi körítés és sztorizgatás nélkül). Akivel tényleg beszélgetni akarsz, azt privátban rendezed és nem mindenki előtt.

Itt sokan belekényelmesedtek abba, hogy anonim az oldal és nincs előzmény, így bármit leírhatnak következmények nélkül. Nincs felelősségvállalás, nem kell senkinek semmit megmagyarázni, felvállalni hazugságokat és ellentmondásokat, lehet szórakozni mások megtévesztésével, játszhatod a hülyét és hülyének nézheted a másik embert, olyan karaktert és szerepet vehetsz fel ami a kérdezőnek szimpatikus lesz. Ha akarod akkor kardiológus főorvost játszol az egészség kategóriában, utána szakszervizest az autók kategóriában, és így tovább.

Aztán leesik, hogy Redditen nem tudsz játszadozni senkivel, és rád szólnak, ha saját magadat is meghazudtolod egyik témából a másikba.

tegnap 08:03
 39/39 anonim ***** válasza:

38 nyilván nem írnék le semmi konkrétat magamról

De ha nekem pl egyik nap a szexről van kedvem kérdezni aztán a másik nap meg mondjuk felkeresek egy trashceleb posztját mert akkor épp ahhoz volt kedvem, aztán a harmadik nap meg egy exemrol akarok beszélni...

akkor ha annak a trashcelebnek az egyik nagy rajongója meglátja hogy írtam vmi rosszat a nagy kedvencéről, akkor rámegy az profilomra és egyből “betámad” majd azzal huuuu ezt csinálta veled az exed? Huuuu nem volt vele jó a szex?

Hat a nagy faxt...

ott eleve ez a legnagyobb fegyvere a sok gyökérnek, hogyha támadni akar valamivel akkor egyből azt írják egymásnak hogy tegnap 15 kommentet írtál, egész nap itt vagy de eléttelen....

Egy rakás szar a reddit emiatt...

Nem is értem hogy mire gondolt a fejlesztő…

tegnap 10:32
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!