Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » A Reddit vagy a Gyakori...

A Reddit vagy a Gyakori válaszadóit tartod rendesebbnek, segítőkészebbnek? Minden tapasztalat érdekel.

Figyelt kérdés
jan. 1. 16:44
1 2 3 4
 11/39 anonim ***** válasza:
45%

10 tipikus tehát egyszer beszóltak itt akkor már dühből a reddit az isten 😂

Az is egy kreten hely

És ott már túl sok a komment

jan. 1. 20:40
 12/39 anonim ***** válasza:
100%

Nem dühből, szimplán sokkal jobb az összetétel.

Inkább legyen sok komment, ami értelmes, mint itt a sok idiótáé.

jan. 1. 20:41
 13/39 anonim ***** válasza:
Igen mert a reddit, főleg a hunflu aztán csak az értelméről híres 😂
jan. 1. 20:46
 14/39 anonim ***** válasza:
50%
Életemben nem olvasgattam a "hunflun", a Reddit ennél kicsit több részből áll. De így látom, ezekből a színvonalas kommentjeidből is, hogy tökéletes neked itt, tényleg túl sok a Redditen a komment már. :)
jan. 1. 20:48
 15/39 anonim ***** válasza:
0%

Valóban le lehet szűrni az ide gyakorira lediktált szösszenetből hogy amúgy milyen színvonalasan tudok írni. Tényleg az egyetemi disszertációmat akartam itt prezentálni most elsején

A reddithez meg aztán baromi színvonalasnak kell lenni

Meg a hungary aztán színvonalasabb mint a hunflu 😂

Nagyon benne maradtál te abban az ősanyás beszólasban

jan. 1. 21:13
 16/39 anonim ***** válasza:
51%
A hunflu egy gyakorikérdések menedékként indult, mert itt folyamatosan törölték a celeb rágalmazó kérdéseket. Addig keresték az új moderációmentes felületet, míg ott köttötek ki. Abszolút hozza ennek az oldalnak a szellemiségét, és mivel saját maguk közül választottak moderátort, semminek nem volt akadálya. Amikor elkezdett felépülni a közösség, és hozni kellett néhány emberi irányvonalat, akkor vált ki egy tucat kisebb sub, már célzottan 1-1 embert támadva, nem csak az influencereket. Na ami azokon folyt vagy folyik, azért néhányan a börtönt is megjárnák, ha nem az IMEI-t.
jan. 1. 21:15
 17/39 anonim ***** válasza:
15. válaszoló, szerintem mi nem ugyanazokat a subredditeket látogatjuk. Sem hunflut, sem rhu-t nem nézek ott, inkább a külföldi subokban vagyok aktív tag. De felesleges a személyeskedésed. :)
jan. 1. 21:29
 18/39 anonim ***** válasza:
95%
#17 Mondjuk amikor a Redditet a gyakorival összehasonlítjuk, nyilván a magyar részéről beszélünk... Nekem az angol reddittel speciel nincs bajom, de a magyar reddit egy szenny, pontosan amiatt amit a #16-os leírt
jan. 1. 21:44
 19/39 anonim ***** válasza:
100%

Itt rengeteg (nem mindenki) a troll, a frusztrált, az elégedettlen, stb.

Nem szabad személyesen venni, Ki kell szürnöd számodra a hasznosat, a többit meg ne vedd figyelembe. De ez minden oldalon igy van.

jan. 1. 22:30
 20/39 anonim ***** válasza:
100%

Én inkább a német oldalakat használom. Ég és Föld a külömbség.

Ég = Német = itt probálnak értelmesen segiteni, válaszokat adni.

Föld = Magyar= itt meg a többség a válaszaidért/kérdéseidért majdnem keresztrefeszit.

jan. 1. 22:47
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!