Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Az olyan emberek, akiket...

Az olyan emberek, akiket sokszor ért az iskolában bullying vagy hasonlók ők biztosan bántalmazóvá fognak válni? Ezt hogyan lehet elkerülni?

Figyelt kérdés
Olvastam hogy ilyenkor az egyén örökre az áldozatszerepben marad vagy ő maga is bántalmazóvá válik.

okt. 19. 12:12
 1/8 anonim ***** válasza:
94%
Pont az ellenkezője sokszor. És fellép ezek ellen.
okt. 19. 12:54
 2/8 anonim ***** válasza:
38%
Bántalmazó lesz a javából.
okt. 19. 14:44
 3/8 anonim ***** válasza:
100%
Lehet, hogy belőle is bántalmazó lesz, hogy "visszaadhassa" másoknak azt, amit régen neki kellett elszenvednie. Ugyanakkor az is megtörténhet, hogy egy ponton túl, már elkezd kiállni magáért, és onnantól nem lesz bántalmazott, onnantól nem fogja többé hagyni, hogy piszkálják, bántsák.
okt. 19. 14:47
 4/8 anonim ***** válasza:
91%
"Bántalmazott" voltam, félig-meddig ilyen is,olyan is lettem. Kiállok magamért és másokért, de sokszor figyelnem kell a reakcióimra,hogy ne legyek olyan mint ahogy régen velem viselkedtek. Ha nem figyelek rá,könnyen én is bántalmazóvá válok.
okt. 19. 16:01
 5/8 anonim ***** válasza:
100%
Engem bántottak az iskolában, megvertek meg adtak borzalmas 8 évet. Én nem bántó lettem, hanem ugyanolyan visszahúzódó maradtam. Nem érzek magamban haragot sem.
okt. 19. 18:40
 6/8 anonim ***** válasza:
100%
Fele-fele az arány.
okt. 19. 20:04
 7/8 anonim ***** válasza:
100%
Engem bántottak suliban évekig. Nem lettem bántalmazó és áldozat sem maradtam. Annyi történt, hogy megtanultam kiállni magamért és megvédeni magam.
okt. 19. 21:00
 8/8 anonim ***** válasza:
100%

Ez személyiségfüggő is. Plusz az sem mindegy, milyen a környezet, van e aki támogat a bullying leküzdésében, vagy inkább hibáztatnak érte.

Ha tudomásod van ilyenről, bahy te vagy ilyenben és nem lehet leküzdeni, akkor le kell lépni abból a helyzetből.

okt. 21. 22:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!