Volt már részed pszichedelikus élményben, utazásban?
Ismerek pár arcot, akik toltak pszichedelikumokat, egyikük sem lett valami hatalmas megvilágosodott bölcs tőle. Elflesselgettek, nevetgéltek, aztán folytatták tovább az addigi életüket.
Akik meg ilyet állítanak magukról, hogy valami hatalmas felismeréseik lettek ezektől, többnyire a valóságtól elszakadt, lecsúszott, mentálisan leépült drogosok. Még ha le is állnak, akkor is kb örökre helyre hozhatatlan károkat szenednek szellemileg.
Tudom nem ez volt az a válasz amit hallani akartál.
Én is kipróbáltam ezt, azt, felfedezni akartam, válaszokat keresni ezekben, túllépni azokon a határokon, amiken ilyen szerek nélkül nem tud átlépni az ember, aztán megnézni hogy mi van ott, ott vannak-e azok a válaszok. Megmondom neked, nincsenek, csak a nagy büdös üresség.
Egyszer kipróbáltam a sámánutazást, ahogyan az "A sámán útja" című könyv leírta.
Érdekes élmény volt, meglepően magával ragadó, de igazából nem volt semmilyen nagy felismerésem, csak egy egyfajta transzállapot. Úgy éreztem, hogy megragadtam egy gödörben, és igazából ott is maradtam az utazás végéig.
Volt pozitív is meg negatív is. Nekem LSd-től, meszkalintól, dmt-től (yopo mag) de még a sima nagy dózisú (4g) varázsgombától is mindig halálközeli élményeim voltak.
Hogy milyen azt itt régen részletesebben is leírtam a 2-es válaszként:
https://www.gyakorikerdesek.hu/egeszseg__egyeb-kerdesek__102..
(Viszont hozzá kell tenni én extra nagy dózisban használtam ezeket, és eleve pont a halálközeli élményeket keretem.)
Nekem teste kívüli volt csak. Egy kis fűtől meg piától
Soha nem is éltem komolyabb szerekkel meg könnyűkkel sem csak akkor ott ki lett próbálva.
Felfelé kezdtem kiszállni es felülről láttam magunkat. És tiszta röhejes volt hogy aki mellettem ül beszél hozzám, nem rám néz, nem látja hogy fent vagyok, hanem "lentre" a testemhez beszél.
Aztán kezdtem tartani attol hogy rájön az illető a "zavarra", észreveszi, és ki fog röhögni meg gúnyolni, így gyorsan "nézőpontot váltva" már a fejemből néztem ki rá vissza ugyanazzal a bárgyú mosollyal mint addig, és hallgattam őt tovább és reméltem hogy nem vett semmit észre. És nem.
Neki nem tűnt fel hogy le voltam "fagyva" és csak nézem őt hallgatom és mosolygok csak.
Aztán agyaltam azon hogy ezt amugy nem a klinikai halottak szokták látni, hogy kivülről látják magukat? Ergo remélem nem majdnem meghaltam egy kis fűtől meg piától..
És ha nem, akkor amugy simán képes az ember arra hogy többnézőpontból láthassa a világot, nem csak abbol a testből amiben vagyunk. Tehát az emberi elme vagy szellem bőven többmindenre képes. Ennyi erővel azt is láthatnánk hogy anyánk éppen otthon főz vagy bármit. Ha az elménkkel tudnánk csak ugy szaladgálni repkedni a világban jobbra balra.
Az emberi test kb csak vmi téves hitrendszert vagy téves tudatrendszert ad, hogy azzal azonosítod önmagad. Miközben nem a tested vagy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!