Miért van az, hogy az emberek nem akarják meghallani az olyan válaszokat, ami mögött tapasztalat is van?
Mintha direkt a rosszat követnék, a rossznak tapsolnának!
Mintha a valódi megoldás, és az igazság nem érdekelné őket!
Amióta Magyarországon élek én is ezt tapasztalom. Azóta nem adok senkinek semmilyen tanácsot.
Van egy szólás-mondás, valhogy igy: az okos más hibáiból tanul, a hülye a sajátjából.
Nincs neki tapasztalata, akkor tanuljon a sajátjából, ugye?
Ha ennyire fafejű hogy nem hallgat a tapasztaltabbra, bölcsebbre!
Példa: leírtam az egyik megoldást, szerintem van hozzá tapasztalatom, olyan szinten kikerülte és ignorálta egy itteni felhasználó hogy "öröm" volt nézni!
Mintha menekülnének a valódi válaszok elől!
Nem értik! Nem akarják érteni!
Azért mert felelősség? Meló van vele? Vagy mi a baj?
A való életben is ez van!
A legtöbb ember mindig a legkönnyebb utat válassza. Ez igy van mindennel. Ezek a lusta tipusok. Lásd a minöségen. Csak egy egyszerü példa: egy fogorvos beültet egy implantátumot és ráteszi rögtön a koronát. Az egyén hazamegy, pár nap után már rendesen megterheli. Pár hónap, lehet egy év és már jönnek is a gondok. Ha valakinek elmondod, hogy az implantátumnak kell 3 hónap, utánna jön rá a korona, és csak azután terhelheti meg, hogy örökös legyen, akkor az a válasz jön: hogy birom azt ki én 3 hónapig? De a fogorvos azt mondta hogy pár nap után megterhelhetem, stb.
Ilyeneknek nem lehet tanácsot adni!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!