Mindent indítvànyozó emberek akik utàna szinte sehova se akarnak menni,hogy kezelitek őket?Tapasztalatok?
Nekem forditva van. Kitalálok bármit de csak hisztiből vagy poénbol, mert amugy nem gondolom komolyan, vagy nem is akarnám, erre már ugranak is azonnal, visznek is hogy akkor menjünk, vagy ha visszakozom akkor meg még számon is vagyok kérve.
Egyik ilyen példam:
Mikor szakítás szélén álltunk a párommal mert nekem beszólogatós gyökér haverjai vannak es nem allitja le plusz még drogozik is meg szívja a vérem a párom egyre jobban csúsztam lefelé vmi idiota kiröhögnivalo béna butalibába, meg ugye szakítás is volt, tisztán kirajzolódott az is hogy nem illünk össze meg ennek vége stb
De én hisztiből bevágtam hogy mert te nem vagy a normális! Tele vagy idiora barom barátokkal a drog az megy meg abba behívni más normalis meg mondjuk étterembe viszi a párját nem a csehekhez üzletelni, veled meg még jóformán egy normális helyen se ettünk semmit csak amikor haverokkal adunk körbe egy kenyeret, nyilván nem megy nekem ebbe beilleszkedni!
Erre megfogta a kezem kocsiba be es elvitt egy étterembe, ahol csordogáló szökőkút van mindenki "frakkban", vmi mozartféle zene megy...plusz annyira különleges hogy egybe ehetetlen kaják is.., és berendeltetett velem mindent még azt is amire csak ráböktem hogy nem tom mi az az étlapon. Erre ő: Hát akkor megtudjuk, kérjük azt is..
Ezen kívül baromira nem voltam éhes se hanem egyben a gyomrom es a hiszti.
A pincér meg ott uriaskodik felettem épp egyenes háttal haptákban...
Meg millio meg egy ilyen sztori.
Mikor a másik pasimnak mivel teriszonyos annak meg hisztiből bevágtam hogy szálloda tetején akarok teraszon vacsorázni vagy felmászni a citadellára, erre ő is megfogott es elvitt és azonnal, hogy tessék! Itt a citadellád másszunk akkor! Szétlihegtem az agyam is mire felértünk.
Na meg a szülői bemutatás!
Már javában egyutt jártunk de még nem mutatott be. Erre pont mikor szórakozni voltunk es ittam tört ki ez belolem hogy mi a f.szt akar tolem ha be se mutat!
Erre na gyere szállj be. Es hajnal 1kor kivitt a szüleihez felverte az egész házat hogy ugy ahogy vlltam ittasan kikenve kifenve ledéren bemutasson! Es kihívta az anyját tesóját is!
Na en meg ezekkel szívok..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!