Miért kígyóskodnak a nők?
Figyelt kérdés
Szembe kedves, hátad mögött szid
Testszégyenítés
Bóknak álcázott sértés
Ha nem kedvel, akkor rbnnak vagy krvnak titulal
Kiforditja a szavaid és felhasznalja ellened.
jan. 1. 14:21
1/14 anonim válasza:
Mert szemtől szemben kevéssé bátrak egymással. Két nő egymás ellen nagyon vérre menő csatákat képes így vívni.
2/14 anonim válasza:
Nyilván gyűlöl téged valamiért.
Nem kell vele szóba állni, el kell kerülni.
3/14 anonim válasza:
Ha konkrét esetről van szó, leírhatnád privibe, miért kérdezed.
4/14 anonim válasza:
A faszik is ilyenek, csak tőlük valamiért ez el van nézve.
5/14 anonim válasza:
Miért van ezen az oldalon normalizálva a nőgyűlölet?
6/14 anonim válasza:
#5 Nekem is feltűnt, hogy rengeteg a nőgyűlölő kérdés.
7/14 anonim válasza:
Én nem szoktam. Egyébként férfiak is csinálják, elég rondán tudják előadni. Volt egy munkahelyem, ahol folyton feljelentgették egymást, egyiküket majdnem le is csukatták, végül felfüggesztettet kapott. A férjem munkahelyén az egyik kollégát kirúgatták, utána meg együtt jártak focizni meg piálni. Undoító.
8/14 anonim válasza:
Sajnos igen. De régen legalább törlődtek az ilyenek, egy ideje viszont már ez sem nagyon történik meg.
9/14 anonim válasza:
#5 #6 #8 Valószínű hogy megvan az oka. Gondolom titeket még nem ejtettek pofára, nem használtak ki, nem forgattak ki szinte mindenetekből. Boldog új évet.
10/14 anonim válasza:
#8 Ami a nők elleni erőszakot illeti, egyébként sem zártunk jó évet. Született erről egy remek írás:
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!