Hisztek abban,hogy vannak valóban mérgező emberek?
Figyelt kérdés
Sokáig én sem hittem volna,hogy ilyen létezik,sőt tartottam magam annyira erősnek,hogy senki sem tudja felettem átvenni az irányítást,de sajnos megtörtént,és nem tudom hogyan mászok ki belőle.Az illető földig rombolta az életemet 1 év alatt,és már nem áll velem szóba,de érzem,hogy még nem végzett,és a pusztító hadjáratát be akarja teljesíteni.Most pontosan úgy,hogy bújkál előlem,és tudja,hogy ezzel felbosszant.Soha nem látott mértékű depresszió lett úrrá rajtam,szinte átadta nekem a saját sötét lelkivilágát.Nektek volt már így?tegnapelőtt 21:08
2/18 anonim válasza:
Vannak mérgező emberek, de csak akkor veszélyesek, ha belemész a játékukba. Ha már szóba sem álltok, akkor én az ilyet lezárom és onnan nem érdekel.
3/18 anonim válasza:
Akiben nincs erő, sem ember- és valóságismeret, azt bizony meg lehet vezetni. Hát, így jártál.
4/18 anonim válasza:
Léteznek rossz szándékú, kártékony emberek, viszont nem mindegyiküket könnyű azonnal és egyértelműen felismerni.
5/18 anonim válasza:
Teljes mértékben vannak ilyen emberek, a környezetemben is vannak sajnos.
Ha belemegy az ember a játékukba, akkor felőrlődik: érdemes kimaradni vagy stratégiát változtatni.
6/18 anonim válasza:
Csak egy másik hülye tartja ilyennel a kapcsolatot és foglalkozik vele. Normális ember minden kapcsolatot megszakít.
7/18 anonim válasza:
Vannak olyan emberek, akik csak a rossz vibe-ot hozzák.
De te kicsit beteg vagy, hogy már nem is álltok szóba, nem is találkoztok, de még mindig azon pörögsz, hogy biztos ezt, vagy azt csinálja. MERT BÚJKÁL ELŐLED. Cseszed, most azon duzzogsz, hogy nem kell látnod?
Szedj valamit, mert paranoid vagy.
8/18 anonim válasza:
Igen. Az emberek kb. 90%-át mérgezőnek tartom.
9/18 anonim válasza:
1 szerintem levegőt szívott, és ki is fújta. Én is szoktam.
10/18 anonim válasza:
3 Téged is sokan megvezetnek, csak nem veszed észre mivel meg vagy vezetve.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!