Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Hisztek abban,hogy vannak...

Hisztek abban,hogy vannak valóban mérgező emberek?

Figyelt kérdés
Sokáig én sem hittem volna,hogy ilyen létezik,sőt tartottam magam annyira erősnek,hogy senki sem tudja felettem átvenni az irányítást,de sajnos megtörtént,és nem tudom hogyan mászok ki belőle.Az illető földig rombolta az életemet 1 év alatt,és már nem áll velem szóba,de érzem,hogy még nem végzett,és a pusztító hadjáratát be akarja teljesíteni.Most pontosan úgy,hogy bújkál előlem,és tudja,hogy ezzel felbosszant.Soha nem látott mértékű depresszió lett úrrá rajtam,szinte átadta nekem a saját sötét lelkivilágát.Nektek volt már így?
jan. 3. 21:08
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
Légy optimista, legalább békén hagy addig is:)
jan. 4. 04:27
 12/18 A kérdező kommentje:
Köszönöm a kommenteket,némelyik értelmes,némelyikre meg azt tudom mondani: ha hallgattál volna,bölcs maradtál volna.Máskor ne a tinédzser szakasz válaszoljon,hogy mit szívtál...stb.erre nem vagyok kíváncsi.De a hasznos válaszokat köszi.Nem olyen egyszerű ez az egész,mint gondolnátok.Sosem voltam korábban ilyen helyzetben.Nehéz lesz belőle kimászni...
jan. 4. 04:53
 13/18 anonim ***** válasza:

Karma.

"Nem olyen egyszerű ez az egész,mint gondolnátok." Nem hát! Egyszerűbb.

jan. 4. 07:30
 14/18 anonim ***** válasza:

13

Mondtam én hogy meg vagy vezetve 😂

jan. 4. 07:33
 15/18 A kérdező kommentje:

Karma.Gondolkodtam ezen én is,mondjuk még nem jöttem rá,hogy az én esetemben hol lehet a hiba,amiért ilyen helyzetbe kerültem.Nem mondom,hogy ártatlan vagyok,csináltam pár sumákságot a múltban,és valaki jól megszórt átkokkal.Bár annyira suttyó sosem voltam,hogy ezt érdemeljem.Azonban annyit mondok erre: a csatát elvesztettem,de a háborút megnyerem.Lesz még az irányítóból irányított.

Ez egy kemény lecke,de valamiért ezt kell most épp megtanulnom.

jan. 4. 07:54
 16/18 anonim ***** válasza:
Mi történt?
jan. 4. 10:49
 17/18 anonim ***** válasza:
Szerintem te vagy a mérgező. Bujkál előled...hát nem csodálom. Rendesen félni kezdtem, ahogy olvastalak.
jan. 4. 15:46
 18/18 anonim ***** válasza:

De mit csinált? Vagyoni kár? Érzelmi?

Amúgy meg örülnöd kéne ebben az esetben, hogy nem áll veled szóba inkább.

Nem tudom mennyire lehetsz depressziós, de egy depressziós nem bosszú hadjáratokon töri a fejét, inkább úgy tűnik te nem tudod elengedni az illetőt.

Ahogy az előttem levő írta, eléggé aggasztó, hogy egy olyan emberhez így ragaszkodsz, aki állítólag tönkretett, és ahelyett, hogy azon dolgoznál hogy állsz fel, még meg is akarod találni.

tegnapelőtt 11:45
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!