Lányok. Valóban az esküvőtökről szoktatok gyerek korotok óta álmodozni?
Figyelt kérdés
ma 20:19
1/16 anonim válasza:
Sosem álmodoztam esküvőről. Ettől függetlenül szerintem jó dolog, ha olyan a kapcsolat, ami tényleg érett rá, de nem tartom létszükségletnek, hogy mindenképp házas legyek az életben.
2/16 anonim válasza:
Én nem, úgyhogy nekem nagy kihívás lenne megszervezni. Szerencsére nincs ilyen veszély.
5/16 anonim válasza:
Nem. Engem taszított az a ceremónia, a fehér ruha, fátyol, koszorú. Kéttanús esküvőnk volt, még a szüleink sem voltak ott.
7/16 anonim válasza:
Gyerekként sem vonzott az a hatalmas felhajtás, ami egy esküvővel, lakodalommal jár. Ha lesz esküvőm, akkor 2 tanú és ennyi. Semmi kiöltözős, rongyrázós dolog. 30 n
10/16 anonim válasza:
Én inkább arról álmodoztam hogy elmegyek valami dzsungelbe és rátalálok egy ősi civilizáció romjaira, vagy hogy megtanulok az állatok nyelvén beszélni.
Esküvőlázam életem egyetlen pontján sem volt, sőt, kellett hozzá kb két és fél évtized, hogy ne öklendezzek a puszta gondolattól is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!