Én ha tehettem volna, online esküvőt tartottam volna...
nov. 29. 21:28
12/35 anonim válasza:
Nem. Egyetlen pár sem a házasságtól fogja jobban/ igazán szeretni egymást, pláne a mai világban.
nov. 29. 21:37
13/35 anonim válasza:
Csúnyán fogalmazva, de igazan: ma már nem akkora "divat" megházasodni, mint 30 éve. Tudjuk, tudjuk, mindig lesznek, akik fontosnak tartják majd, de egyre kevesbé életcél ez az embereknél.
nov. 29. 21:44
14/35 Metionin válasza:
Dehogyis. Én arról álmodoztam, hogy boszorkány leszek :D esküvő meg ilyenek eszembe se jutott.
nov. 29. 21:54
15/35 anonim válasza:
Mindig is tojtam az esküvőre. Nálam csak a szabad élet játszik + a szex.
nov. 29. 21:55
16/35 anonim válasza:
Haha akkor vajon miért okják a házasodást a nők ha soha nem is gondoltak ilyesmire 🤣 legalább magatoknak ne kamuzzatok már 🙏
nov. 29. 22:53
17/35 anonim válasza:
Dehogy, valahogy gyerekként sose érdekelt az ilyesmi. Olyasmikről ábrándoztam, hogy milyen menő lenne tündérnek vagy kalóznak lenni (igencsak odáig voltam Pán Péterért és a világáért), hogy egyszer majd kijutok az űrbe, hogy majd én is ott leszek az egyiptomi ásatásokon (fun fact, ez meg is valósult).
Huszonöt éves vagyok, kettő éve vagyok együtt a párommal és idén nyáron volt egy kis esküvőnk, de az is egy random kis ceremónia volt, semmiképp sem hivatalos. Lesz majd egy hagyományosabb esküvőnk is, azt nyilván megtervezzük, de egyikünk idejét se ez köti le.
nov. 29. 23:12
18/35 anonim válasza:
#16 Évről évre kevesebben házasodnak, szülnek, és egyre nagyobb a "férfimagány epidémia" a fejlett országokban. Csak olyan helyeken nem csökken a házasságok száma, ahol a szokások és törvények miatt csak a férfi akarat érvényesülhet.
Nem tudom hogy emellett miért olyan nehéz elhinni, hogy a nőknek alapvető természete a házasulósdi.
Vagy nem tudom, miért kell követíteni a család/házasság mániátokat a nőkre.
nov. 29. 23:39
19/35 anonim válasza:
Életem legundorítóbb napja lenne ha Keresztül kellene mennem azon, hogy meg szervezek egy esküvőt aztán ki tudja hány ember előtt a bevonulok az oltár elé össze házasodok majd aztán odajön hozzám vagy 80 ember gratulálni majd Még a lagzin is keresztül kellene mennem… Őszintén képtelen vagyok felfogni hogy ez bármilyen ember élvezi. Közben meg annyira egyszerűek hogy csak ebben látnak valami izgalmat hogy volt egy esküvőjük.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!