Miért nem hisznek nekem az emberek?
Figyelt kérdés
Az exeimnek mindig mondom hogy az új parjukt miért nem lenne jó nekik , és ott fogja hagyni őket... Az egyik exem így járt... Pár napja a másik is. a lány C. Párja gyerekkel meg mindennel ott hagyta a lányt... Annakidején mondtam hogy ez lesz, mind a két lánynak szóltam..egyikse hallhatott rám!! Annyira idegesítő hogy időben szóltam. Láttam előre mi lesz. És nem... nem érdekelte őket.. f26okt. 24. 04:48
1/10 anonim válasza:
Idegeskedj akkor, biztos jobb lesz neked attól.
2/10 anonim válasza:
Téged ez miért érdekel? Majd tanulnak a hibájukból.
3/10 anonim válasza:
Lehet azt hitték,csak irigységből mondod,másrészt meg a legtöbb ember a nagy boldogságban nem látja a fától az erdőt.Ugyanez volt bátyámmal,a családból már mindenki látta,hogy milyen a barátnője,egyedül ő ragaszkodott hozzá,hogy rosszul látjuk a helyzetet,túl negatívak vagyunk.Aztán persze kiderült,hogy nem egy férfival megcsalta,szakítottak is.
4/10 anonim válasza:
Mert szerelmesek és olyankor az ember nem hallgat a vészmadarakra, csak megélik a pillanatot.
Talán ne okoskodj bele más életébe, ha rosszul választanak, hát az ő bajuk. Hiszen már te is az exük vagy... 😅
5/10 anonim válasza:
Ne avatkozz mások életébe, foglalkozz a magadéval.
6/10 anonim válasza:
Mivel az exeid, ezért te sem voltál tökéletes pár melléjük. Akkor miről is beszélünk? Nyilván te is egyedül vagy, nincsen senkid, különben nem vájkálnál más magánéletében. Tipikus megmondó ember vagy, akinek a véleményére senki sem kíváncsi.
7/10 anonim válasza:
Neked úgy mégis mi a f... közöd van az EXEIDHEZ? Hát nagyjából semmi.
Törődj a magad dolgával, őket hagyd békén. Eleve ha az exem nekiállna pampogni nekem, meg kvázi zaklatni, hamar kézhez kapná a távolságtartásit (mint történt már egy alkalommal ;) )
8/10 A kérdező kommentje:
A legutóbbi minden évben felkeres engem. Én nekem jó érzés
okt. 25. 12:21
9/10 Senior Séf válasza:
Sohasem avatkozunk az exek életébe! Ők exek. Ők a múlt. Ők se pofáznak bele a mi életünkbe.
10/10 anonim válasza:
Úgy tűnik, jobban jártál, hogy leléptek. Majd találsz olyat, aki tud értékelni téged.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!