Nem félelmetes, hogy léteznek olyan emberek akik hisznek az olyan dolgokban mint az ezoteria?
Bevallom nincs az ismerősöm körömben ilyen, de itt az oldalon van Ezotéria témakör és sok kérdés és válasz is.
Megdöbbentő mennyi ilyen ember van és nekem ez félelmetes!
Sokkal rosszabb, mint a legtöbb vallás, mert ők azt hiszik magukról, hogy különbek. Family Guyban is megmondta Isten:
Peter: Az ateisták a Pokolra kerülnek?
Isten: Nem.
Peter: És azok, akik spirituálisnak nevezik magukat?
Isten: Ők igen, méghozzá a Pokol legmélyebb bugyrába!
2
Az ezotéria messze nem a földönkívüliekről szól, de legyen igazad.
Kérdező, számomra a te tudatlanságod a félelmetes. Szerintem nem vagy tisztában ennek a témakörnek a jelentőségével, jelentésével, mibenlétével.
Inkább tájékozódj különböző kultúráknál, pl. keletinél.
Gondolom te azok közé az emberek közé tartozol, akik a pszichológiát is lenézik.
Kérdezem, neked van lelkiismereted? Van lelked? Vannak érzéseid? Ezek se megfoghatóak fizikálisan. Az ember nemcsak a fizikai valójában létezik, mint test, hanem van egy megfoghatatlan szellemi része, ami a lélek.
És azért, mert te valamit butaságnak hiszel, nehogy azt hidd, hogy igazad is van.
Mi a bajod a motivációs idézetekkel?
Gondolom nem néztél olyan filmeket, mint pl. a Rocky-sorozat, A békés harcos útja, A boldogság nyomában..stb.
És még soha nem gondolkodtál el az alábbi magyar író idézetén se?
"Mondottam ember: küzdj és bizva bízzál." Madách Imre: Az ember tragédiája
Vagy te olyan sikertelen ember vagy, aki ujjal mutogat más sikeres emberekre és kifogásokat gyártasz csupán.
De akkor nézz mélyen magadba, téged is szokott valami motiválni, pl. egy autó, vagy egy számítógépes játék. Na, mást meg más motivál. Szóval csak saját magadat köpted szembe, mert kétlem, hogy téged soha se motivált még semmi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!