Nem félelmetes, hogy léteznek olyan emberek akik hisznek az olyan dolgokban mint az ezoteria?
Bevallom nincs az ismerősöm körömben ilyen, de itt az oldalon van Ezotéria témakör és sok kérdés és válasz is.
Megdöbbentő mennyi ilyen ember van és nekem ez félelmetes!
Attól függ melyik részéről van szó.
A Hold igazából egy ősi halálcsillag?" "Melyik a leghelyesebb fiú csillagjegy?"
"Mi lehet a lelki oka annak, ha egy házban vizes a fal? "
Na az a durva, hogy az ilyeneknek még szavazati joguk is van. :/
16
De a vallásos ember általában neveltetés miatt hívő. Az ezotériában hívő ember pedig önszántából lesz buta. Van különbség a kettő között: a vallás előbb-utóbb kihal, de az internet terjedése miatt sokkal több ezotériában hívő ember lesz.
#17 Mert téged az miért zavar ha valaki hisz például a Nagyláb, avagy "Bigfoot" létezésében?
Mai napig kutatnak ilyen lények után tudósok is.
Nyilván a laposföld-hívőket én sem tudom megérteni de azért nem mindenki buta csak azért mert hisz valaminek a létezésében ami tudományosan nincs bebizonyítva.
Ugyanez a helyzet a szellemekkel és a földönkívüliek esetén is.
18
Szóval miért probléma számodra, ha valaki Isten létezésében hisz? Mert a 16. válaszodban erről beszéltél. Nagyláb, Isten és a szellemek létezésére ugyanannyi bizonyíték van: nulla.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!