Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Hogy fogadjam el, hogy lehet...

Hogy fogadjam el, hogy lehet hogy másokhoz képest nagyon sz.r életem van?

Figyelt kérdés
Egész életem során mindig másokhoz hasonlítottam magam. De rájöttem, hogy ez nem egészséges, mert így csak arra jövök rá, másoknak milyen jó dolguk van. Mit kezdjek ezzel az érzéssel? Hogy fogadjam el, hogy *esetleg* rossz életem van?

dec. 31. 09:00
1 2
 11/13 Senior Séf ***** válasza:
54%
Van mit enned? Van hol aludnod? Van telefonod? Vannak szüleid, akik eltartanak Akkor mi a faszt rinyálsz, bazmeg?
jan. 2. 17:45
 12/13 anonim ***** válasza:
74%
Akinek internetre és valamilyen pc eszközre futja, annak annyira szarul nem megy.
jan. 10. 18:36
 13/13 anonim ***** válasza:

Nem érdemes magunkat állandóan másokhoz hasonlítgatni, mert csak elégedetlenséget és alacsony önértékelést okoz. Éld az életedet és foglald el magad értelmes dolgokkal, ne méricskéld magad másokhoz.

Ha van mit enni, van fedél a fejed felett, olyan nagy baj nem lehet. Törekedhetsz gazdagabb életre, dolgozz rajta.

Másrészt: nézd azt, hogy a pohár félig tele van, nem azt, hogy félig üres. A magyar mentalitás eleve nagyon pesszimista, az emberek hajlamosak mindennek a rossz oldalát észrevenni, mindennel elégedetlenkedni.

jan. 11. 13:10
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!