Más is úgy látja, hogy az újgazdagok ilyenkor szeretnek felvágni azzal, hogy a karacsonyt meg a szilvesztert a trópusokon töltik?
13
Mennyit dolgoztálz te nethuszár? Facebookról törölted magad, de gyakoriról nem sikerült, és itt műmájerkodsz, te agyoniskolázott szintugrô :D :D
16
Neked miért ennyire jó hülyênek lenni ebben az országban? Hol olvastál irigységet?
21
Nem megsértődni kell. Meg kell emelni a kis popsikát: tanulni, dolgozni. Aztán te is oda mész nyaralni ahova csak akarsz.
Ki vagy te? De, ajánlagtom, mert jó könyv és felfogtam a mondanivalóját.
Te pedig azt se tudod szerintem, hogy ki Almási Kitti. És tuti, hogy irigy ember vagy, mert nem írtál volna ilyen kommentet, úgyhogy betalált. 😉
24
Nem fogtad fel, mert láthatóan nem tudod, mi az az irigység. Tudom ki ő, te féreg. Azért írtam, mert semmit nem fogtál fel a könyvből. És igazam volt, mert most is csak irigyezni tudsz, mint egy agyhalott proli.
26
Egyszer kedves vagy egyszer gonosz. Ez ilyen többszörös személyiségzavar?
25-ös válaszodban kultúráltan viselkedsz.
26-ban robbansz.
Legyél inkább 25-ös, mert hidd el semmi értelme vitázni másokkal. Csak magadnak ártasz vele a legjobban.
29
Két különböző embernek ment a válasz. A 26-os egy ritka primitív valakinek szólt, még jó, hogy robbantam.
Magamnak nem ártok a vitával, sőt. Nem kell a pszichológiai maszlag.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!