Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Más is úgy látja, hogy az...

Más is úgy látja, hogy az újgazdagok ilyenkor szeretnek felvágni azzal, hogy a karacsonyt meg a szilvesztert a trópusokon töltik?

Figyelt kérdés
Ismerősi körömben ezt látom.

dec. 31. 08:26
1 2 3 4
 21/33 anonim ***** válasza:
0%

13

Mennyit dolgoztálz te nethuszár? Facebookról törölted magad, de gyakoriról nem sikerült, és itt műmájerkodsz, te agyoniskolázott szintugrô :D :D

jan. 7. 02:07
 22/33 anonim ***** válasza:

16

Neked miért ennyire jó hülyênek lenni ebben az országban? Hol olvastál irigységet?

jan. 7. 02:09
 23/33 anonim ***** válasza:
43%

21

Nem megsértődni kell. Meg kell emelni a kis popsikát: tanulni, dolgozni. Aztán te is oda mész nyaralni ahova csak akarsz.

jan. 7. 02:29
 24/33 anonim ***** válasza:

Ki vagy te? De, ajánlagtom, mert jó könyv és felfogtam a mondanivalóját.

Te pedig azt se tudod szerintem, hogy ki Almási Kitti. És tuti, hogy irigy ember vagy, mert nem írtál volna ilyen kommentet, úgyhogy betalált. 😉

jan. 7. 05:08
 25/33 anonim ***** válasza:
Ki sértődött meg? Ki mondta, hogy nem tanultam, nem dolgozok és nem megyek nyaralni bárhová?
jan. 7. 11:24
 26/33 anonim ***** válasza:

24

Nem fogtad fel, mert láthatóan nem tudod, mi az az irigység. Tudom ki ő, te féreg. Azért írtam, mert semmit nem fogtál fel a könyvből. És igazam volt, mert most is csak irigyezni tudsz, mint egy agyhalott proli.

jan. 7. 11:26
 27/33 anonim ***** válasza:

26

Egyszer kedves vagy egyszer gonosz. Ez ilyen többszörös személyiségzavar?

jan. 7. 12:49
 28/33 anonim ***** válasza:

27

Mikor voltam veled kedves?

jan. 7. 17:02
 29/33 anonim ***** válasza:

25-ös válaszodban kultúráltan viselkedsz.

26-ban robbansz.

Legyél inkább 25-ös, mert hidd el semmi értelme vitázni másokkal. Csak magadnak ártasz vele a legjobban.

jan. 7. 23:01
 30/33 anonim ***** válasza:

29

Két különböző embernek ment a válasz. A 26-os egy ritka primitív valakinek szólt, még jó, hogy robbantam.

Magamnak nem ártok a vitával, sőt. Nem kell a pszichológiai maszlag.

jan. 7. 23:06
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!