Más is úgy látja, hogy az újgazdagok ilyenkor szeretnek felvágni azzal, hogy a karacsonyt meg a szilvesztert a trópusokon töltik?
Nem látom úgy. Nekem nem ilyen a környezetem.
Ha téged zavar, akkor ki kell lépned a környezetből, ha pedig az irigység van nálad, mint egy fontos érzelmi mutatóvektor, akkor igyekezz te is elérni azt, ha ilyenre vágysz.
Nem látom így.
Miért foglalkozol mások életével? Irigyled, hogy ők ezt megtehetik, te pedig nem? Az irigységről Dr. Almási Kitti egy nagyon jó könyvet írt. Ajánlom a figyelmedbe.
Mindenki úgy éli a saját életét, ahogy akarja.
Apáék baromi gazdagok, de az összes ünnepet hagyományos módon tartják, különösebben rongyrázós ajándékozás sincs, maximum ha valaki előre kért valamit, amit régóta szeretett volna, de maguktól nem vesznek drága dolgokat csak úgy. Viszont ők nyáron mennek mindig ilyen helyekre, mert apa pálmafa mániás és nem hajlandó ott nyaralni, ahol nincs pálmafa.
Más gazdag ismerősöm nincs.😃
Lexarom, hogy őszinte legyek. Én is elmennék, megtehetném, de nem megyek. Aki meg megy, az nem az én zsebemből veszi ki a rávalót.
Ajánlom, hogy ne lógj annyit a közösségi médián, láthatóan nem tesz jót neked.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!