Mit szeretnél az ünnepekben csinálni és valójában mit fogsz? Milyen ajándékra vágysz?
Figyelt kérdés
Mennyi idős vagy?2022. dec. 19. 20:20
1/24 anonim válasza:
Azt, amit fogok is.
Tanulok, pihenek a munkahelyen jó pénzért.
Ajándékot akkor szeretném, ha minőségi fából készült sakktábla lenne.
2/24 anonim válasza:
Egy randit terveztem. A valóság meg az, hogy otthon fogok ülni.
26F
4/24 anonim válasza:
Hóesésben szeretnék sétálni és forralt bort inni. Valójában +10 fokban fogok tv-t nézni és teázni. 15 éve jegygyűrűt szeretnék kapni.
5/24 anonim válasza:
Olyannal lenni aki szeret. (nincs ilyen)
Nem vágyom ajándékra de, ha muszáj valamit mondani akkor megelégednék valami finom sütivel is. De így csak marad az, hogy pihenek.
6/24 anonim válasza:
Szeretnék havas helyen lenni,erre +10° lesz.
7/24 anonim válasza:
Családdal, párommal, otthoni barátokkal időt tölteni, rengeteget zabálni, sokat aludni, pihenni. Ezt szeretném. Szerintem kb ez is lesz.
8/24 anonim válasza:
Megvan mindenem, nem kell ajándék. 26-a Fenyő-koncert, pihenés, édességek. Minden jó.
9/24 anonim válasza:
Pihenni szeretnék, dolgozni fogok. Ha a munkám végre beérne, az nagy ajándék volna.
10/24 anonim válasza:
Tengerparton pihenni, ehelyett a család együtt lesz és telizabálom magam. Ajándék, nem is tudom... mindent megtudok venni magamnak ami kell, de jól esne ha valaki hozzám közelálló meglepne valami kis aprósággal.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!