Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Mit szeretnél az ünnepekben...

Mit szeretnél az ünnepekben csinálni és valójában mit fogsz? Milyen ajándékra vágysz?

Figyelt kérdés
Mennyi idős vagy?

2022. dec. 19. 20:20
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:
36%

Otthon szeretnék lenni, de ehelyett dolgozom.

Azt szeretném, ha legalább karácsonykor kevesebb öngyilkos és családi balhé lenne. Légyszi, legalább ünnepek alatt ne dolgoztassátok ki a belem. Arra való az év többi napja. Köszi.

2022. dec. 19. 21:22
 12/24 anonim ***** válasza:
59%

Pihenni fogok végre, kajálni egy csomót. Olvasni, végre lesz időm rajzolni/festeni. Filmet is fogunk nézni, nem igazán karácsoniakat, de van pár.

Muszáj lesz újra nekiállnom a nyelvtanulásnak (az utóbbi pár hétben nem volt rá időm, japánul tanulok amúgy), meg érdekel egy új téma (weblap szerkesztés), azt is el akarom kezdeni jövőre, szóval most neki fogok állni kicsit.

Ú, meg megszereztem egy videójátékot, amivel szeretnék játszani.

Minek örülnék? Elromlott a szakácsfáklyám, szeretnék egy újat.

2022. dec. 19. 21:57
 13/24 anonim ***** válasza:
35%
Ki szeretnék menni Amerikába körülnézni össze vásárolni egy halom ruhát, cipőt meg mindent, utána a McCallister házba karácsonyozni, de ez helyett itthon fogok ülni és nézem a reszkessetek betörőket :D
2022. dec. 19. 22:05
 14/24 Zowie ***** válasza:
43%
Én azt fogom csinálni, amit szeretnék. A karácsonyt a családdal töltjük, jókat eszünk. Mivel sem én, sem a párom nincs oda a szilveszterért, ezért külföldre megyünk 6 napra egy nyugis, szép helyre. Ajándékra nem vágyom mert amit szeretnék, azt mindig megveszem magamnak.
2022. dec. 19. 22:48
 15/24 anonim ***** válasza:
100%

49F vagyok.

Mit szeretnék csinálni?

Békességben, szeretetben a családommal lenni. Őszintén remélem, hogy sikerül (mármint, hogy nem lesz veszekedés).

Milyen ajándékot szeretnék?

A legszebb ajándék az lenne, ha a két gyerekem rajzolna valami szépet nekem. Azon felül nekem senkitől semmi nem kell.

2022. dec. 20. 00:27
 16/24 anonim ***** válasza:
51%
szeretnék elmenni kirándulni valamerre a barátnőmmel, ehelyett ő is, és én is rokonlátogatáson lesz, ajándékra nem különösebben van szükségem, igazából minden szükséges dolgom megvan
2022. dec. 20. 01:20
 17/24 anonim ***** válasza:
36%

Őszintén szólva nekem semmi tervem nincs és totál el vagyok veszve ezzel a majdnem két héttel, amit munka nélkül kell eltöltenem. Legszívesebben semmit nem csinálnék.

Húhh, őszintén szólva én annak örülnék a legjobban, ha végre egyszer számíthatnék a szüleimre úgy, mint lelki társakra. Inkább megtűrt embernek érzem magam a családomban, nem az az ember lett belőlem, akire a szüleim büszkék lehetnének, és úgy érzem, hogy nagyon csalódottak miattam. Diplomám van, szoftverfejlesztő lettem, jobban keresek, mint amiről ők álmodni sem merhettek. Mégis, sosem éreztem azt, hogy elégedettek lennének velem, vagy hogy boldogak lennének miattam. Ezt alá tudnám támasztani nagyon sok történettel, de nem akarom húzni a szót. Bár tudom, hogy számíthatok rájuk, ezt nem érzem feltétel nélkülinek. Ők sokszor támaszkodnak rám és kérnek tőlem segítséget, de azt érzem, hogy ezekre akkor sem mondhatok nemet, ha magamat a háttérbe kell helyeznem emiatt - és itt tükröződik a legnagyobb baj, hogy nem szívességből segítek nekik, hanem egyrészt bizonyítási vágyból, hogy talán még jó lehet valamire az életem, másrészt pedig a retorziótól való félelem miatt (hogy el leszek hordva egy otthon tespedő sz_rdarabnak).

Jelenleg ott tart a kapcsolatom velük, hogy gyakorlatilag csak ők keresnek engem, én kb. sosem őket. Az időm nagy részét bent töltöm az albérletemben, és én sosem hívom fel őket, mindig csak anya keres. Apával egyáltalán nem is keressük egymást.

Az életben pedig el vagyok veszve. Nem keresek szerelmet, mert nem tudom valahogy elhinni azt, hogy létezik ember a földkerekségen, akinek pont egy olyan ember kellene, mint én. Nincs motivációm, hogy miért éljek. A mindennapjaim már évek óta ugyanarra a sémára épülnek, ráadásul a fiatal éveimet már most elvesztegettem a semmire.

Felesleges nekem bármilyen ajándékot is venni, mert úgy őszintén amire vágyom, azt senki sem fogja nekem megadni, mert még a saját szüleim sem ismernek engem teljes egészében. Ez az ajándék pedig az lenne, hogy végre egyszer mindenféle ítélkezés nélkül teljesen megnyílhassak a szüleimnek, és egyszerűen csak érezzem azt, hogy őszintén és feltétel nélkül szeretnek úgy, amilyen vagyok. Sohasem fogom ezt megtapasztalni az életben? Egyáltalán ezek után el tudnám hinni? Hogy végre ne kelljen tovább cipelnem immáron 14 éve egy nagyon súlyos titkomat, mert férfi létemre érdekel a crossdressing (vagyis szeretek női ruhát viselni), most tanulok sminkelni és szeretnék ebben kiteljesedni, de nem tudok úgy, hogy mindig arra kell koncentrálnom, nehogy megtudja bárki is, mert eláshatom magamat, mint a család nagy szégyene.

Milyen konkrét tárgyi ajándékoknak örülnék úgy őszintén? 2 órás thai masszázs ajándékutalvány, drogériás vásárlási utalvány, ajándékutalvány kozmetikushoz, egy finom női parfüm, táska, egy szép pizsama/hálóing, és bármilyen, crossdressinghez köthető dolog. Vagy ha végképp nincs senkinek semmi ötlete, akkor készpénz vagy inkább semmi. De tényleg, bármit meg tudok venni, amire csak szükségem van, szóval ebből a szempontból megértem, hogy nagyon nehéz eset vagyok, és karácsonykor/szülinapomkor csak egy pólóra és dezodorra futja mindenkitől.

29/F

2022. dec. 20. 02:49
 18/24 anonim ***** válasza:
64%

"és valójában mit fogsz?"

Minősègi sakktáblát.

2022. dec. 20. 08:14
 19/24 anonim ***** válasza:
100%

Amit szeretnék: a kanapéj kuckózni, olvasni, filmeket nézni.

Ami lesz: nonstop autókázás 3 napig hogy minden rokont körbelátogassunk

Az ajándék amire vágynék: nyugalom

28 vagyok

2022. dec. 20. 08:37
 20/24 anonim ***** válasza:
48%

Szeretném ha végre kipihenhetném magam....vagy legalább csak alhassak egy kiadósat ( 9-10 órát), hogy végre kipihenten ébredhessek és ne úgy mint akit agyonvertek. Mondjuk egy pihentető wellness-hétvége egy eldugott helyen a párommal, azt el tudnám viselni.

Ami ebben az ünnepi időszakban lesz: 24-én a szokásos, puccba vágni a házat, fát díszíteni, sütni-főzni. 25-26-án Mindkettőnk családjánál több helyen rokonlátogatás, gyereknek ajándékok.

Utána van egy hetünk kipihenni a 3 napos kajálás fáradalmait, bekuckózás, filmezés, sok játék a kislányunkkal. Szilveszter is ugyanez, semmi extra. Esetleg kora este 1-2 tűzijáték, mert a kislányunk is szereti.

Aztán újra indul a mókuskerék.

Amilyen ajándékra vágyok annak nagyon minimális az esélye hogy megkapjam.

De egy kisebb lottó nyeremény nagyon jól jönne.

Nem kell sok, 20-25 millióval már teljesen elégedett lennék.

Mostanában nem úgy alakulnak a dolgok ahogy jó lenne és ez most nagyon kihúzna a bajból. Szóval drukkoljatok hogy nyerjek :)

2022. dec. 20. 09:31
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!