Ha nem várod a karácsonyt, miért van így?
Én tavaly nagyon vártam a karácsonyt. Vettem dekorokat, terítőt, tálcákat. Minden karácsonyi volt nálam. Díszítettem december elején a lakást, tényleg alig vártam a szentestét.
Most viszont semmi hangulatom. Lehet az is rátesz, hogy kitolódott a jó idő. Még októberben is biciklizni jártunk, kint voltam sokat. Nem volt ez a sokáig bekuckózós időszak. Nagyon hamar elment a november is. Aztán lassan itt a nyakunkon az ünnep.
Valamiért egyáltalán nem várom, amit nagyon bánok, hiszen egyszer van egy évben.
Ha ti nem várjátok, mi az oka?
N
Nem vàrom, mert ilyenkor nehezebb tartani a diétát. Illetve most épp beteg is vagyok.
De karácsonyig még bőven megjöhet a hangulatod. :)
A ferjem se szereti az unnepeket, pl a sajat szuletesnapjat se. De mi sokszor unneplunk csak ugy spontan es azt szeretjuk. Finomat eszunk vagy beulunk valahova, vagy a kertben ulunk a tuznel. Talan azert, mert kedvunk tamad hozza, es unnepelyes lesz, amit csinalunk.
De az unnepek ha tetszik, ha nem, fixen jonnek.
Tavaly olyan szorongasom volt karacsonykor, hogy fulhallgaton haldokloval keszult interjut hallgattam, hogy megfeledkezzek magamrol.
Nagyon sajnálom, hogy többen is ugyanígy éreztek ezzel kapcsolatban.
#9: Milyen igaz. Azért gyerekkorban megvan az ünnep varázsa. Én is nagyon szerettem. Persze az ajándékok sem mellékesek. :)
De én a névnapomat is mennyire vártam gyerekkorban. Számoltam a napokat előtte. :D
Most felnőttként azt is utálom már.
Jajj de szomorú ez... Talán majd ha gyerekem lesz egyszer, ismét másabb lesz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!