Feltétlenül ki kell ez írni kétnaponta és nyár közepén?
2022. júl. 8. 11:08
2/18 anonim válasza:
Nem!! Olyan gyorsan telik az idő, mintha tegnap lett volna karácsony.. amúgy szeretem meg minden, csak már októberben is azt nyomatják, nyár meg most van.
2022. júl. 8. 11:31
3/18 anonim válasza:
Ha nem is pont a karácsonyt, de az adventi időszakot már nagyon.
2022. júl. 8. 12:26
4/18 anonim válasza:
Várom! De azért még nem készülődöm 😁
2022. júl. 8. 12:42
5/18 anonim válasza:
Nem. Ki nem állhatom.
2022. júl. 8. 13:20
6/18 anonim válasza:
Nem.Van közelebbi ünnep is amikor ajándékozni lehet,és szeretni is minden nap lehet és kell is egymást.
2022. júl. 8. 13:42
7/18 anonim válasza:
6: szerinted, aki szereti a karácsonyt, az nem szereti minden nap azt, akit szeret???
2022. júl. 8. 15:06
8/18 anonim válasza:
Nálam már le is telt a karácsony
2022. júl. 9. 02:10
9/18 anonim válasza:
Ahogy látom, te magad is viccnek írtad ki a kérdést, ugyanakkor sajnos mostanság már nem vicc minden esetben...
A remek fogyasztói társadalomban minden alkalom az esemény előtt félévvel, negyed évvel van, és az év csupán néhány részre van osztva, annak ellenére, hogy számtalan másik szép időszaka is van az évnek. Manapság például a karácsony szeptember végén kezdetődik. Tudom, hogy most majd jönni fognak az önkéntes igazságosztók, akik mindenkiben lelkiismeret-furdalást akarnak generálni, és jól megmondják, hogy: "Nem mindenki olyan baromira gazdag, hogy mondjuk egy hónappal előtte vegye meg a szükséges dolgokat", ugyanakkor nem értem, hogy ehhez minek kell a lobbi, pláne miért nem jó akkor el kezdeni a reklámozást, amikor közeledik. Ezzel egyidejűleg a modern ember elfelejtette, hogy mi az az ünneplés. Akkor ünnepel, ha végleg nem tud már mást csinálni (pl. télen).
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!