Várod már a karácsonyt?
Figyelt kérdés
Egy oldalon azt írták hogy kemény lesz a tél és lesz hó. Részben inkább ezért várom. Te miért?🎄🎁🎉2021. okt. 2. 19:26
1/17 anonim válasza:
Nem. Én december közepétől szoktam várni, akkor sem igazán.
3/17 anonim válasza:
Neeem :( Már az 5. Karácsonyom lesz tök egyedül.
4/17 anonim válasza:
Nekem a 10. lesz tök egyedül. De szoktam magamnak venni ajándékot 😀 Meg valentinkor is 😀
5/17 anonim válasza:
Nem, utálom a karácsonyt.
Az ajándékon kívül nem szoktunk semmilyen hagyományt tartani. Se menü, se fa, se zene, se éneklés, semmi.
6/17 anonim válasza:
Sajnos nem igazán szoktunk karácsonyozni, az ajándékozás soha nem volt nálunk szokás, de olyan 6-7 éve már hogy díszíteni sem díszítünk. Az egyetlen dolog amit szerettem az ünnepi időszakban az a közös sütés-főzés volt, viszont idén lesz 4. éve hogy az is elmarad és csak rendelünk valamit, aztán azon megy a vita hogy ki mennyit adjon bele. Én inkább szomorú szoktam lenni abban az időszakban ahogy látom hogy más milyen örömmel várja, nekem pedig semmi különleges nincs benne.
7/17 Metionin válasza:
Nem. Nem szeretem a karácsonyt. A telet várnám, ha lenne rendes hideg tél, sok hóval.
9/17 anonim válasza:
Ja, de előbb lesz a Mikulás, aki ugye a Télapó, még előtte meg a Hallówien (majd valaki kijavítja), meg halottak napja. Lesz még Luca nap is, az is neves nap. Meg advent is van.
Jövőre is várom ezt a kérdést.
10/17 anonim válasza:
Utálom az ünnepet. Régebben legalább hó volt, lehetett kicsit nézni az ablakból, de manapság már az se, így végképp csak időpocsékolás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!