Kezdőoldal » Ünnepek » Karácsony » Várod már a karácsonyt?

Várod már a karácsonyt?

Figyelt kérdés
Egy oldalon azt írták hogy kemény lesz a tél és lesz hó. Részben inkább ezért várom. Te miért?🎄🎁🎉

2021. okt. 2. 19:26
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
69%
Nem. Én december közepétől szoktam várni, akkor sem igazán.
2021. okt. 2. 19:30
 2/17 anonim ***** válasza:
100%
Én nagyon :) nagyon szeretem :)
2021. okt. 2. 19:46
 3/17 anonim ***** válasza:
87%
Neeem :( Már az 5. Karácsonyom lesz tök egyedül.
2021. okt. 2. 19:53
 4/17 anonim ***** válasza:
95%
Nekem a 10. lesz tök egyedül. De szoktam magamnak venni ajándékot 😀 Meg valentinkor is 😀
2021. okt. 2. 19:56
 5/17 anonim ***** válasza:
63%

Nem, utálom a karácsonyt.

Az ajándékon kívül nem szoktunk semmilyen hagyományt tartani. Se menü, se fa, se zene, se éneklés, semmi.

2021. okt. 2. 20:36
 6/17 anonim ***** válasza:
55%
Sajnos nem igazán szoktunk karácsonyozni, az ajándékozás soha nem volt nálunk szokás, de olyan 6-7 éve már hogy díszíteni sem díszítünk. Az egyetlen dolog amit szerettem az ünnepi időszakban az a közös sütés-főzés volt, viszont idén lesz 4. éve hogy az is elmarad és csak rendelünk valamit, aztán azon megy a vita hogy ki mennyit adjon bele. Én inkább szomorú szoktam lenni abban az időszakban ahogy látom hogy más milyen örömmel várja, nekem pedig semmi különleges nincs benne.
2021. okt. 2. 21:02
 7/17 Metionin ***** válasza:
85%
Nem. Nem szeretem a karácsonyt. A telet várnám, ha lenne rendes hideg tél, sok hóval.
2021. okt. 2. 21:58
 8/17 anonim ***** válasza:
69%
Nem várom.
2021. okt. 2. 22:19
 9/17 anonim ***** válasza:
100%

Ja, de előbb lesz a Mikulás, aki ugye a Télapó, még előtte meg a Hallówien (majd valaki kijavítja), meg halottak napja. Lesz még Luca nap is, az is neves nap. Meg advent is van.

Jövőre is várom ezt a kérdést.

2021. okt. 2. 22:44
 10/17 anonim ***** válasza:
43%
Utálom az ünnepet. Régebben legalább hó volt, lehetett kicsit nézni az ablakból, de manapság már az se, így végképp csak időpocsékolás.
2021. okt. 2. 23:34
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!