Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » A mai fiatalok is rosszalkodnak?

A mai fiatalok is rosszalkodnak?

Figyelt kérdés
Járnak bulizni, inni, cigizni, duhajkodni?
dec. 24. 19:22
 1/9 anonim ***** válasza:
85%
Ugyan, nem...
dec. 24. 19:22
 2/9 anonim ***** válasza:
82%
Nem, fúj.. Undorító.
dec. 24. 19:25
 3/9 anonim ***** válasza:
91%
Mostmár a műdrog meg a műcigi a menő.
dec. 24. 19:26
 4/9 anonim ***** válasza:
100%
Én már öreg vagyok. Amikor ők elindulnak bulizni, én már alszom. Vagy el sem indulnak, ők is nyugovóra térnek korán. :D
dec. 24. 19:27
 5/9 anonim ***** válasza:
92%
Bezzeg az én időmben még igazi cigiket szívtunk, pl. a jó kis Sopianae-t, ma már csak az e-cigik és társaik mennek. :(
dec. 24. 19:33
 6/9 A kérdező kommentje:

Én nem iszok és nem dohányzom, de fiatalon 20 évvel ezelőtt

ment ezerrel az aranymalbi, unicum, fütyülős

dec. 24. 19:40
 7/9 anonim ***** válasza:
88%
Dehogy, köztudott, hogy már a mai fiatalok minden káros szenvedélyről leszoktak...
dec. 24. 20:30
 8/9 anonim ***** válasza:
100%
A maga módján mindenki rosszalkodik néha egy kicsit. A fiatalok is. Vannak, akik bulizni mennek, akik cigiznek, de olyanok is, akik máshogy rúgnak ki a hámból.
dec. 24. 21:19
 9/9 anonim ***** válasza:

Az asszony nem ember, a medve nem játék, és a fütyülős nem pia.

Nekem anno három ellenőrzőm is volt, egy az iskolában, egy a kolinak, egy a szüleimnek. Pult alól adott házipálinkát ittam, és sodort cigit szívtam. A mostani fiatalok meg könnyűdrogokat fogyasztanak alkohol helyett, vape-et szívnak cigi helyett, és nekik nem három ellenőrzőjük van, hanem leadnak egy habiszti telefont az igazi helyett, de igazából nem változtunk semmit, és így van ez jól.

dec. 25. 03:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!