Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Egyesek miért büszkélkednek...

Egyesek miért büszkélkednek azzal ezen az oldalon, hogy képtelenek hosszabb szöveg végigolvasására/értelmezésére?

Figyelt kérdés

Valahányszor látok egy hosszabban kifejtett kérdést, mindig megjelenik legalább egy olyan kommentelő, aki semmit nem ad hozzá a témához, csak valamilyen formában leírja, hogy túl hosszú, nem olvassa végig.

Oké, hosszú a kérdés, nincs az illető azon a szellemi szinten, hogy értelmezni tudjon egy hosszú összefüggő szöveget, de mi az istennek kell dicsekedni kvázi azzal, hogy "hööööööö funkcióóónáááliisss análfabéééta vagyok, néééézzééétek"? Miért nem lehet csak szépen, csendesen továbblépni egy olyan kérdésre, ami nem haladja meg a szellemi képességeit a delikvensünknek?

Én pl jelentem is az ilyen kommenteket, akárhol látom. Semmi értelme, teljesen off, senkinek nem hasznos, más is látja, ha hosszú a szöveg. Semmi létjogosultsága ilyet kommentelni.

tegnapelőtt 13:35
1 2 3 4
 31/40 anonim ***** válasza:
42%

28-as, úgy-úgy, papagájozd csak a szabályzatot, milyen dolog, hogy még nem tudod kívülről? Tessék szépen megtanulni!

Sose volt létjogosultsága ennek a baromságnak, ez egy fórum, ahová mindenki úgy ír, ahogy akar. Annyi a különbség, hogy itt nem címet adsz meg, hanem kérdést, de már sokan azt is áthidalják nagyon okosan, mert a cím mellé teszik a kérdőjelet.

tegnapelőtt 18:45
 32/40 anonim ***** válasza:
62%

#31 Te miért nekem vergődsz?

A kérdező hivatkozik a szabályzatra. A szabályzat pedig ezt írja.

Mesélj, miért érzed sértve magad?

tegnapelőtt 18:55
 33/40 anonim ***** válasza:
28%

"el se olvasták a kérdés leírását, és úgy pofáznak"

Hányszor jártam már így.

Belinkeltem konkrét dolgot, tényt, videót, egyebet de arra nem vette a fáradtságot, hogy megnézze. De azért a kommentelési kényszer miatt el kellett engem hordania minden szarnak... :D

tegnapelőtt 18:58
 34/40 anonim ***** válasza:
71%
Nemrég kijött a legújabb OECD-eredmény, miszerint ez egy országos probléma lett nálunk, de lényegében senkit nem érdekel - mint ahogyan látjuk...
tegnapelőtt 19:11
 35/40 anonim ***** válasza:
70%
33, mert simán lehet vírus.
tegnapelőtt 19:19
 36/40 anonim ***** válasza:
64%

Túl hosszú amit írtál, de végig olvastam. :P

Túl sokat beszélhetsz unalmasan élőben is, mint amennyit összeírtál, néhány kommentelővel együtt.

tegnapelőtt 19:38
 37/40 anonim ***** válasza:
85%
Van amúgy aki szabálysértőt tesz a hosszú szöveg közepébe, mert úgy a moderátorok figyelmét elkerüli.
tegnapelőtt 20:25
 38/40 anonim ***** válasza:
54%
Linket soha nem nyitok meg. Másold be. Videot meg nem fogok egy gyakoris kedvéért végigülni.
tegnapelőtt 21:10
 39/40 anonim ***** válasza:
38%

"Linket soha nem nyitok meg. Másold be"

Linket nem nyitsz, de ha bemásolom akkor te leszel az első aki azzal fog jönni, hogy mi a forrás?

"Videot meg nem fogok egy gyakoris kedvéért végigülni"

Nem kell végigülnöd, mint ahogy kényszeresen válaszolni sem kötelező.

tegnapelőtt 22:42
 40/40 anonim ***** válasza:
27%

"Nem kell végigülnöd,"

Akkor mi értelme megosztani a videót?

tegnap 04:43
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!