Szerintetek ez nagyon gáz?
Figyelt kérdés
Szóval ha megyek valahova pl posta, kisbolt vagy kormányablak, akkor mindig írok egy kis szkriptet, hogy mit fogok mondani. Ez nagyon ciki?#szöveg #Szkrip
2023. júl. 25. 03:08
1/11 anonim válasza:
Sose jött be. Az élet ennél sokkal kiszámíthatatlanabb, bármi történhet, sokat kell rögtönözni. Csak a halál a biztos.
2/11 anonim válasza:
Én egy időben telefonbeszélgetésekhez írtam ilyeneket, mert nélkülük túlságosan izgultam, de aztán egy ponton megfeledkeztem róluk... Gondolom ezt el lehet könyvelni sikernek.
3/11 anonim válasza:
Ha telefonálok, és több dolgot kell érinteni, akkor a kulcsszavakat felirom, mert elterelődik a beszélgetés, illetve elfelejtem. És ciki ujra felhívni, hogy elfelejtettem egy fontos témát.
Szkript nem tudom mit jelent részletes szöveget ? Mert azt talán nehéz előrre eltalálni.
4/11 anonim válasza:
Kulcsszavakat fel lehet írni, de előre megtervezni hogy mit fogsz mondani... 8D
Szerintem ha sikerül elmondani a lényeget, az sikerélmény.
6/11 anonim válasza:
Ismerek ilyet, akinek percre ki van számolva minden lépése.
Hát kívülről elég hülyének néz ki.
7/11 anonim válasza:
Nem, de sokan azt hihetik emiatt hogy van valami mentális zavarod..
9/11 anonim válasza:
Ha nõ vagy, akkor vicces/aranyos is lehet, mivel a nõktōl nem elvárt az ilyen intézkedés.
Ha férfi vagy akkor gáz lehet, de jobb mintha nem intéznéd el, amit el kell.
10/11 anonim válasza:
Fiatal felnőttkoromban leszoktam róla. Most már csak szimplán bemegyek idegeskedni, felhúzni magam ezen a szájbavágott bürokrácián amit felépitettet az emberiség. Persze látványosan nem szoktam kiakadni, mivel ott is csak a végeken lévő alkalmazottak vannak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!