Egy menhelyen láttam egy 15-16 éves lovat szerintetek nagyon öreg?
Es mi lesz akkor, ha nagyon leromlik az egeszsegi allapota? Akkoris lesz penzed orvosi vizsgalatokra,kezelesre? Meg ugyebar egyedul nem tartjuk, tarsa is lesz, igaz?
Nem is biztos, hogy egyaltalan lovagolhato, ritkan kerul menhelyre egeszseges lo.
Régóta szeretnél lovat, van nagy legelő, van rá pénz, szüleid engedik, istálló rendben.
Eddig miért nem volt lovad?
#4 Mindenki úgy kezdi, hogy először nem volt lova, aztán megérik rá és lesz.
Az más kérdés, hogy valóban most van-e az ideje a lótartásnak. Abból, amit leírt a kérdező, nem biztos. Kicsit több információ kellene.
Aki lovat akar hobby célra, az minimum egy olyan helyen keres lovat,ahol van a lónak származási lapja, lóútlevele, és belovagolt, és lovagolható.
Ha tényleg lovagolsz és van minden a lónak, akkor bizonyos lótartási alap dolgokkal már tisztába kéne lenned. Ez a menhelyen láttál egy lovat akkor azt is tudod, hogy a menhelyen lévő lovakat nem nagyon adják gazdihoz, nagy többségében, illetve mentett lovak ergo egészségügyi vagy egyéb okokból alkalmatlan lovaglásra, pl. lehet viselkedés probléma is amit az előző gazda által szerzett trauma váltott ki és stb. és stb.
Inkább keresgélj a lovasok.hu-n eladó lovakat. Ja és ha szeretnéd hogy jó sokáig társad legyen akkor kb. 5 éves lovakat keress, és ahogy írták a ló mellé minimum kell még egy ló, mivel társas lény.
Hány éves vagy? Az írásod alapjén fiatal.
Suli, gimi, majd egyetem. Én inkább ezek után vállalnék be egy lovat, ha már stabil helyzetben vagyok, és a munkám mellett is belefér.
Név: Kölyök-JELENLEG IDEIGLENES BEFOGADÓNÁL ÉL!
Született: 2005.01.01.
Bekerült: 2008.01.01.
Virtuális örökbefogadás: Jelenleg nincs virtuális támogatója
Támogatni szeretném!
Virtuális örökbefogadások megjelenítése
Kölyköt (akkori nevén Galagonyát) borzasztó körülmények közül mentettük 2008-ban, anyjával, Viperával együtt.
Kölyök teljesen egészséges, alap szinten belovagolt. Emberekkel nagyon kedves ló, de a ménesben hajlamos gonoszkodni a nála gyengébb, beteg vagy öreg lovainkkal.
Kölyök a nálunk töltött pár év alatt szépen kikerekedett, „nagyfiú” lett belőle.
KÉPTÁR ITT!
Ez a leìrása
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!