16 éves gyereknek szerintetek melyik való? Xbox 360 vagy Nintendo Wii?
Hát figyi szereted a japán játékokat? mint bleach stb...?
Akkor wii... wii japán csomo japán cucc van rá én emun játszottam a Bleach el és Sengoku basara-val nekem bejöttek... [jobb rajta a bleach mint ps3on....lol]
Komolyabb gamek kellenek mint crysis meg f@szomtudja hiperüber gamek? xbox veszel hozzá kinect azt mozogsz vele bár azt mondják hogy pontatlan...
Én ps3 at ajánlanám de ha soknak tartod maradj boxnál.. vagy várj 2014ig azt jan-feb között vegyél addigra hátha ps4 hatásának hála valami minimumot esni fognak az árak
Wii-vel jössz ki a legolcsóbban, mozgásban is az a legjobb. Softmod kb 30 perc, utána meg hdd-ről vagy pendrive-ról játszol. Shaun White Snowboarding, vagy Tony Hawk nálam már csak balance board-al az igazi. Tennis, golf, bowling, darts, mario kart, zelda és még sorolhatnám. Star Wars is jobb, ha neked kell forgatni a fénykardot :D
Mozogni annyit tudsz vele, amennyit akarsz:
wii soprts
wii sports resort
water sports
ea sports active 1-2-more workout
don king boxing
fight night
tony hawk
shaun white
23 leszek, de mario-t sose unom meg :D minden féle játék van wii-re, hidd el
online játékban is verhetetlen, még kiütött konzolon is lehet online játszani, én pl mario kartozok :D
az egyik legjobb konzol, nem véletlen, Nintendo. 5-6 évente jön ki nekik konzol, nem sokat változtatnak, wii-ből 3 féle van, egy gc csatis, egy újabb gc csati nélkül, meg egy mini, a kisebbeknek. PS meg xbox, nézd meg, mennyit változtatnak, azt se tudod végül mit vegyél, mert egy hónap múlva kijön egy másik, és lesel, hogy most mi van? PS fat, slim, xbox-.ban is van 6 féle alaplapos, azt se tudod milyet válassz.....nekem nem kell a macera, a Nintendo legalább tudja mit csinál :D
Én nem nagyon szeretem az ilyen "mozgós" játékokat, de még így is, főleg, ah unod a "lövöldözést", mindenképp a Wii-t ajánlom. Egyáltalán nem gagyi a grafikája, nézz meg mondjuk rá egy Donkey Kong Country Returns-t vagy Kirby's Adventure Wii-t, amik amellett, hogy fantasztikus játékok, a legszebbek között vannak, amiket valaha láttam. Nem azért, mert élethőek, vagy nagy a felbontásuk, hanem egyszerűen minden úgy néz ki, ahogy kéne, hihetetlenül jól kezelik a színeket, stb.
Egyébként pár elég jó játék rá: Super Mario Galaxy 1-2, Mario Kart Wii, Metroid Other M, Zelda: Skyward Sword, Zelda: Twilight Princess, Kirby's Adventure Wii, Donkey Kong Country Returns, No More Heroes 1-2, Super Smash Bros. Brawl, Beat the Beat Rhythm Paradise, WarioWare Smooth Moves, Super Paper Mario, New Super Mario Bros. Wii, stb, stb...
21/F
Hát az a baj hogy Xboxot azért nem akarok venni mert drágább + nincs hozzá mozgásérzékelős játék cska az a hülye kinect van aminek kicsi a látószöge nekem meg nincs nagy szobám :)
Talán xboxt One-t fogok venni talán 2 év múlva akkora jobb lesz az ára is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!