Kezdőoldal » Szórakozás » Egyéb kérdések » 16 éves gyereknek szerintetek...

16 éves gyereknek szerintetek melyik való? Xbox 360 vagy Nintendo Wii?

Figyelt kérdés
Mind a kettő tetszik egyébként csak a wii-nek eléggé béna a grafikája de játékélmény jó mert szeretem hogy nem a fotelből kell játszani meg mozogni kell,xbox meg jobb a grafika,szóval? PS3 is jó a Move miatt csak hát 60k a ps3 + 15 a kamera meg a move kar + valami játék ez meg már sok.

2013. jún. 6. 21:02
1 2 3 4
 11/31 A kérdező kommentje:
Mert akkor talán gyüjtök rá?!
2013. jún. 7. 14:44
 12/31 TaKy99 ***** válasza:

PS3-ra nem gondoltál? ->PS4?

Az mozgásérzékelős is.

2013. jún. 7. 15:29
 13/31 A kérdező kommentje:
PS3-ra gondoltam de az már túl sok,ugye maga a konzol 60ezer forint körül van,akkor meg kell még venni hozzá a Move-t meg a kamerát ami kb 15 forint együtt,és még valami játék is kellene hozzá az meg már túl sok.
2013. jún. 7. 15:46
 14/31 anonim ***** válasza:

X 360-at vegyél ki lehet üttetni és utána a nettről is leszedheted a rá való játékokat ingyen v megíratod ilyen 1200 ft-ért.

Szerintem ez éri meg a legjobban jelenleg.

A Wiinek szerintem gyenge a kínálata egyetlen Hard Core címük sincs. Boxom ott a Forza, Halo...

Bár igaz az is ha kijönnek az új masinák akkor már egy ps3 is 40-50 rongy lesz kb. Viszont azon csak eredeti játékot tudsz futtatni. Az új modellek már nem törhetők.

A sp4-et azért nem ajánlom mert az oké h kijön de most lesz v 150-180 ezer minimum és később úgy is lesz belőle olcsóbb és erősebb is. A jelenlegi ps3 kb 6-7 átalakításon ment át mire elérte mai formáját.

Az ok h az előzőek is jók már mint működnek de aki később vett konzolt az olcsóbbat és erősebbet is kapott biztos h a 4-el is ez lesz.

Viszont a Sony hosszabb ideig piacon van mint az MS ps2-t a mai napig kapni(27-30 E ft) míg boxot nem.

Azért ezt is vedd figyelembe ha nem is most de a későbbiekben jól jöhet ha már az ms nem lesz a boxal kint mármint a 360-al. Mert akkor már játékok sem lesznek.

De jelenleg a boxot ajánlom csak kb 4 év múlva teljesen kifut a piacról. A Chipeltetés v Flesh kb 6-7 E lesz.

De mindenképp üttesd ki ha boxot veszel. Különbem nem viszi majd a másolt játékot.

Bocs a regényért csak gondoltam leírom részletesen.

Am jó lehet a gyerekednek h ilyen szülője van szívesen lennék a helyében. Bár én már 24 vok.

2013. jún. 7. 16:41
 15/31 Nami the Tidecaller ***** válasza:

Wii jobb szerintem.Xboxon javarészt lövöldözős játékok vannak,wii-re nagyobb választék van a műfajok között.

Nincs hardcore cím wii-re:No More Heroes 1+2,MadWorld,Manhunt...

2013. jún. 7. 16:58
 16/31 anonim ***** válasza:

Ezekből egyedül a MadWorld Wii excluisve. Egy játékért nem érdemes wii-t venni szerintem.

De majd a kérdező eldönti.

2013. jún. 7. 17:20
 17/31 Krisipoke ***** válasza:
77%

#14: Mit számít hardcore játéknak? Az, hogy FPS? Abból is van rá több exkluzív, pl. Metroid Prime 3, vagy the Conduit 1 és 2.

De ez elég hülyeség. Szerintem egy játék nem attól lesz "hardcore", hogy lövöldözni kell benne, szerintem elég gyerekes ilyet gondolni. Sokkal inkább gondolnám azt a jelentés alapján, hogy egy-egy nagyobb kihívást nyújtó játékról van szó. Manapság egyre kevesebb ilyen van, de Wii-re is ott van pl. a Donkey Kong Country Returns, vagy a sok-sok letölthető retro, avgy retro stílusú játék.

Esetleg azt is jelenthetné, hogy egy olyan játék, amiben felnőttek számára is élvezhető, komolyabb történet van. Arra is ott vannak pl. a Zelda részek, a Metroid részek, a Last Story, a Pandora's Tower, vagy a Xenoblade Chronicles.

Tehát miről is van szó tulajdonképp?

2013. jún. 7. 18:54
 18/31 anonim ***** válasza:

"Bár igaz az is ha kijönnek az új masinák akkor már egy ps3 is 40-50 rongy lesz kb. Viszont azon csak eredeti játékot tudsz futtatni. Az új modellek már nem törhetők. "

1000-2000 széria törhető 1000 kalap szar de 2000 tökéletes sokkal jobb mint a superslim....

2013. jún. 7. 19:34
 19/31 anonim válasza:

Szerintem a wii-t válaszd mert több fajta stílusú játék is jelent meg rá Pl.:

lövöldözős: Cal of Duty Black Ops

autós: Need For Speed Nitro

GTA stílusú: Driver parallel lines

táncolós: Just Dance 4

sportos: Wii sport resort

kaland: Legend of Zelda Skyward Sword

Super Márió: Super Márió Galaxy 2

.....

Ha feltöröd játszhatsz hdd-ről és csak rá kel tölteni a játékot.

Nem csak lövöldözős mint az xbox 360.

2013. jún. 7. 19:40
 20/31 anonim válasza:
Szerintem playstation 3 (ps3) a legjobb. Wii vagy Xbox 360 közül az Xbox 360 drágább, de jobb. Amúgy ha mindenképpen Wii-t akarsz venni miért teszed fel a kérdést:XD
2013. jún. 7. 21:10
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!