16 éves gyereknek szerintetek melyik való? Xbox 360 vagy
Nintendo Wii?
Figyelt kérdés
Mind a kettő tetszik egyébként csak a wii-nek eléggé béna a grafikája de játékélmény jó mert szeretem hogy nem a fotelből kell játszani meg mozogni kell,xbox meg jobb a grafika,szóval? PS3 is jó a Move miatt csak hát 60k a ps3 + 15 a kamera meg a move kar + valami játék ez meg már sok.
WII-re vannak jó játékok,és nem kerülnek pénzbe,mert letudod őket tölteni,míg az xboxot chippeltetni kell,ami még plussz pénz.Ott van a Super Mario-nak több játéka,a Zelda és még vannak jó játékok,amiket az előzőek írtak.Szerintem ez érné meg a legjobban.
2013. jún. 7. 23:03
22/31 anonim válasza:
Miért nem kérdezed meg a srácot is,hogy melyik konzol felé hajlik?
Mivel már 16 éves nem biztos,hogy bejön neki az ugri-bugri játszadozás.
A haverokkal pl.a Borderlands 2-vel olyan jókat játszottunk co-op-ban,volt hogy napi 10-15 órát is nyomtuk nagyon nagy élmény.
Amúgy én most leszek 40-en,az Xbox360 az egyik hobbym 2007-ben vettem (több mint 10év PS-ezés után) ha újból választhatnék,akkor is Xbox360-at vennék.
2013. jún. 7. 23:05
23/31 Krisipoke válasza:
Én pl. 21 éves vagyok, és a platformerjátékok (vagy ahogy te mondod, ugri-bugri) is tudnak eszméletlen jók lenni (sőt), és nem csak azzal lehet el valaki, hogy lövöldözni kell. Mindenki olyannal játsszon, ami neki tetszik, és nem lesz semmi a vértől meg a realizmustól jó, ami igazán számít, az a játékmenet. A Mario jtáékok nem véletlenül olyan népszerűek, ugyanis szinte folyamatosan minőséget tud képviselni a (fő) játékaival.
2013. jún. 8. 01:27
24/31 A kérdező kommentje:
Köszönöm az eddigi válaszokat,és úgy döntöttem hogy xbox 360-at nem éri meg venni,ezért inkább nindento Wii mellet döntök és majd másfél vagy 2 év múlva meg veszek Xbox One-t vagy PS4-et mivel addigra lemegy az áruk.Egyébként Wii re nem csak ilyen ugrálós játékok vannak mert van sok fajta,de amúgy xboxon is kell néha ugrálni a karakterrel esetleg falat mászni csak ott gombal teszed :D
2013. jún. 8. 07:20
25/31 anonim válasza:
én wii párti vagyok de most ördög ügyvédje leszek, milyen konzoljai vannak a barátaidnak? mert igazából olyat érdemes venni amilyen nekik is van: lehet játékokat cserélni, multizni, tanácsot tudnak adni, stb
2013. jún. 8. 09:26
26/31 anonim válasza:
hackeled a konzolt, akkor van minden :D amúgy meg általában 2 kontrollere van mindenkinek, felkészülünk a haverokra is nem? :D
2013. jún. 8. 09:50
27/31 Krisipoke válasza:
A 25-ösnek annyiban igazat adok, hogy ha másokkal szeretnél játszani, érdemes lehet olyat venni, ami nekik van - ugyanakkor ha különböző gépeitek vannak, akkor meg egymásnál érdekesebb lehet játszani.
Egyébként Nintendo-ra sokkal jobb értékeléseket kapott (és szerintem is jobb) "ugrálós" játékok vannak. Viszont el kell, hogy keserítselek, a legtöbb komolyabb játékban Wii-re kizárólag csak a gombokat kell használni, vagy esetleg egyetlen bizonyos mozdulatkoz kell megrántani az irányítót, és semmi másra nem lehet használni.
2013. jún. 8. 10:56
28/31 anonim válasza:
a 27. válaszolónak részben igaza van, de vannak hardcore játékok ahol viszont tényleg te mozogsz(MadWorld), de nem sok sajnos
2013. jún. 8. 11:37
29/31 anonim válasza:
Ha akciő, mai gamek, akkor 360, ha lazább gamek akkor Wii.
Persze ott is van ilyen, és olyan. A Wii eleve a mozgásra épült, + nagyon olcsó a többihez képest.
Wii. Persze ha egy átlag fiatalt megkérdezel, akkor ő azt mondja, hogy Xbox, és ps. Mert ugye általában CoD-oznak,stb, mert ugye a fiatalság körében, SAJNOS ma már a Mario nem nagy cucc. De szerencsére vannak még ilyenek, ahogyan én is. :D
2013. jún. 9. 17:59
30/31 anonim válasza:
nálunk a supermariowar a nagy divat suliban, és inkább azt játszunk mint codozunk multiban, pedig azt is meg tudnánk csinálni
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!