Egy menhelyen láttam egy 15-16 éves lovat szerintetek nagyon öreg?
Valoszinuleg komolyabb gond lehet vele, ha 2008 ota senki nem fogadta orokbe.
Vagy lehet mar parszor visszavittek.
Persze amugy menjetek, nezzetek meg, de termeszetesen eloszor a szuleiddel beszelj, mert maximum 13 eves lehetsz az irasod alapjan.
Egyebkent az orokbefogadas is penzbe kerul, tudod ugye? Kutyaknal kb 30 ezer, lovaknal ez gondolom sokkal tobb lehet.
Szia! 3-asnak igaza van :-) amúgy honnan veszed, hogy örökbe adják? sztem az, hogy ideiglenes befogadónál van azt jelenti, hogy ott jól elvan, etetik/használják, csak a NOE a tulaj.
Másrészt, ha értenél a lovakhoz, (ahogy írod) tudnád, hogy a 15 éves nem öreg, de nem csak a korán múlik, hogy mennyire használható. Aki komolyan szeretne lovat, nem menhelyről nézeget. Igaz, most drágqa a ló, de a tartása is (otthon is!) szóval ingyen ló nincs.
Sok sikert és álmodozást, és később majd, saját lovat! (ne 5 évest!! kicsit idősebbet)
#17 Azért kaptam egy privátot "Ezt nem tudni" címmel, hogy az ideiglenes befogadó csak annyit jelent, hogy amíg örökbe nem adják :)
Semmi köszönés
Aha, biztos véletlenül tünteti fel a noé az oldalán végleges lakónak...
Amúgy gondolom a noénak van telephelye és ha nem lenne a ló befogadónál akkor se lenne örökbefogadható, hanem a saját telephelyükön tartanák.
De mindegy mert hát a kérdező már viszi is haza😂😂😂
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!